DE ACHTERHOEKTENT OP JE EIGEN ZC MINI FESTIVAL

DE ACHTERHOEKSE FEESTTENT ✅ 

Onmeunig jammer dat het leukste festival van Nederland in 2021 niet door kan gaan. Uiteraard gaan ze dubbel zo hard knallen in 2022 en organiseert de feestfabriek (de organisatie van de Zwarte Cross). Kan je niet meer zo lang wachten? Dan bouw je toch zelf een mini Zwarte cross in je eigen achtertuin, het weiland van de buurman of in de bedrijfshal van je achterneef. 

Haal de caravans uit de schuur, open een heerlijke ZC playlist via Spotify en regel een koelwagen vol met groene rakkers. Nu alleen nog een bijpassende overkapping! Nou... daar hebben wij wel wat moois voor, een gigantisch Achterhoekse vlag. Met bamboepalen en scheerlijnen rondom de tent maken we een echte achterhoekse overkapping van 150m².

Wij gaan zelf ook altijd naar de Zwarte Cross, eerst een bardienst en daarna zelf het terrein op. Dus wij balen ook onmeunig dat de cross niet kan doorgaan dit jaar. Maar het is wel leuk om te zien hoeveel vriendengroepen een mini-zwarte cross feest organiseren.Speciaal voor jullie hebben we een leuke winactie bedacht. Wat kan je dan winnen? Nou... de Achterhoektent voor jullie eigen #ZC2021 mini festival. Doe mee via onze Instagram en Facebook pagina.

ACHTERHOEK BANDANA

€10,50
Bestel de enige echte bandana met het Achterhoeks logo. Niet alleen om in je haar te dragen maar je kan het ook gebruiken als sjaal, voor je mond of knoop je haar op.

Vandaag besteld = binnen 1-2 werkdagen in huis.
Bestellen

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram