DE ACHTERHOEKTENT OP JE EIGEN FEEST / FESTIVAL

DE ACHTERHOEKSE FEESTTENT ?

Dit is het jaar dat we weer gaan knallen op de leukste festivals en evenementen van onze regio.. de altijd prachtig achterhoek ? De Zwarte Cross gaat zeker door en bijna alle tentenfeesten zijn ook al lekker aan het organiseren. Wat hebben we dat gemist en hebben we er onmeunig veel zin in weer.

Eindelijk kunnen we ook onze allernieuwste feesttent promoten, DE ACHTERHOEKTENT ?. Een strakke overkapping op bamboepalen, het doek is volledig bedrukt met het design van de welkbekende Achterhoekse vlag. Vanaf afstand al direct herkenbaar!

Een geweldige Achterhoekse area op je festival, evenement of tijdens je bedrijfsfeest. Plaats de tent in het weiland tegenover je huis of naast de bedrijfshal van je neef. Haal de caravans uit de schuur, open een heerlijke ZC playlist via Spotify en regel een koelwagen vol met groene rakkers. Zo heb je direct je eigen mini Zwarte Cross festival.

Sinds 2018 hebben wij onze eigen streekvlag, door een geweldige actie van de Zwarte Cross organisatoren (de feestfabriek). Veel grafisch designers uit de regio hebben geweldige ontwerpen gemaakt maar het ontwerp van Paul Heutinck is gekozen tocht de enige echte Achterhoekse vlag. 

De vlag wappert aan huizen, bedrijfspanden hebben een groot exemplaar hangen aan de vlaggenmast en menig auto en tractor zijn voorzien van de Achterhoekse stickers. Daarnaast zijn er onmeunig veel leuke cadeau en streekproducten te koop met de groene Achterhoekse streekvlag. 

Het tentdoek is 10 x 15m, dus een overkapping van 150m². De bamboepalen rondom zijn 3m hoog. In het midden op de korte kant staan de siervolle bamboepalen op 5m hoogte. In het midden van de feestoverkapping staan nog twee bamboepalen die het doek in het midden mooi strak gespannen houdt. 

OFFERTE AANVRAGEN

ACHTERHOEK BANDANA

€12,95
Bestel de enige echte bandana met het Achterhoeks logo. Niet alleen om in je haar te dragen maar je kan het ook gebruiken als sjaal, voor je mond of knoop je haar op.

Vandaag besteld = binnen 1-2 werkdagen in huis.
Bestellen
Manieren om de achterhoekse bandana te dragen
Achterhoekse bandana kopen

? Per boeking berekenen wij de CO2 uitstoot van het transport en compenseren wij deze uitstoot met het planten van amazone bomen. Als organisatie ontvangt je na het evenement een bewijs per mail ?

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram