Apeldoorn Silent disco & leuke feesttenten huren

whatsapp contact

boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

boek in Gelderland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super mooie voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een huiskamerfeest, reunie, examenfeest of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Apeldoorn.


maffia thema fuif plannen, reserveer apparatuur

Meer informatie


cocktailparty/jubileumfeest plannen, boek

Verlichting boeken voor je silence disco party

Wil je bij ons de silent disco apparatuur inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige house party, tentfeest of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een geweldige feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een vouwtent uitlichten.

Gelderland tentfeest/boerenfeest bestellen

Presentatie met stille disco hoofdtelefoons

Ben je een ontzettend leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe geweldig is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headsets verzorgd. Het was een geweldige netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend mooie twist!

Event- en feesttent huren in Apeldoorn

Zoek je een hexadome tent, stertent, stretchtent of stertent in Gelderland voor een ontzettend mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie gazebo tent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een originele eye-catcher voor je feest. Wil je samen een foute avond of foute avond plannen, laat ons dan een ontzettend leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je huwelijksfeest, hollandse avond, huwelijksverjaardag of ander ontzettend mooi event? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 214 km (1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in bernheze, harderwijk, soest of schouwen duiveland. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


familiefeest organiseren, regel headsets

Een bedrijfsfeest, kroegentocht of bedrijfsfuif organiseren in Apeldoorn en zoek je nog wat super leuke evenement-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco apparatuur!

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Apeldoorn een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. regel dan stille disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


huwelijksfuif regelen, huur apparatuur


In Apeldoorn een creatieve teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een creatieve teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een spantent, stertent, alu tent of blaastent in Apeldoorn? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of super mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 214 km (1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Apeldoorn.

Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Apeldoorn maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silence disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een creatieve oplossing voor je huwelijksfuif, 70s 80s 90s party of examenstunt.

offerte silent disco

18 diner, ontzettend mooie apparatuur boek

Een DJ in de buurt boeken voor je 70s 80s 90s party, boerenfeest of maffia thema fuif

In Apeldoorn een ervaren en professionele DJ boeken voor je examenfuif, examenstunt of future party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Apeldoorn direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


jubileumfeest verzorgen, een circustent

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram