Barneveld Silent disco & super leuke feesttenten huren
Gelderland sweet 18/welkom home fuif boeken

mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Barneveld een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een leuke locatie gevonden en wil nu nog wat mooie activiteiten inplannen. huur dan silent disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


foute avond plannen, huur koptelefoons


In Barneveld een originele teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een vouwtent, stretchtent, parachute overkapping of dome tent in Barneveld? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of creatieve strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 24 km (1,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Barneveld.

Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Barneveld maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons stille disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een super leuke oplossing voor je examenfeest, tentfeest of salsa party.

offerte silent disco

future party, creatieve sets reserveer

Een DJ in de buurt boeken voor je flowerpower, 18 diner of examenstunt

In Barneveld een ervaren en professionele DJ boeken voor je glamour & glitter party, housewarming of housewarming. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Barneveld direct sfeervol en creatief te maken.


huwelijksfuif verzorgen, een circustentPresentatie met silence disco sets

Ben je een leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een creatieve eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een originele netwerkborrel hebben wij 650 silence disco hoofdtelefoons verzorgd. Het was een creatieve netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!


huwelijksfeest/house party verzorgen, regel

Verlichting reserveren voor je silent disco evenement

Wil je bij ons de stille disco sets inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend mooie house party, examenstunt of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een alu tent uitlichten.


apres-skifeest verzorgen, boek headsets

Een 18 diner, bruiloft of examenfuif organiseren in Barneveld en zoek je nog wat originele event-attributen? Wij hebben wat ontzettend mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!
whatsapp contactbestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

reserveer in Gelderland een beamer voor je creatieve presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een schoolfeest, strandfeest, schoolfeest of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Barneveld.


babyborrel regelen, reserveer headsets

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Barneveld

Zoek je een blaastent, circustent, alu tent of stertent in Gelderland voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke stertent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een mooie eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een examenstunt of examenstunt verzorgen, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je huiskamerfeest, huwelijksfuif, carnaval of ander ontzettend mooi evenement? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 24 km (1,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in wassenaar, hengelo, rijswijk of gorinchem. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram