Beuningen Silent disco & ontzettend mooie feesttenten huren
Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksfuif, drag queen party of examenfuif

In Beuningen een ervaren en professionele DJ boeken voor je buurtfeest, schoolfeest of tentfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Beuningen direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


tuinfeest verzorgen, een stertent


bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

regel in Gelderland een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en creatieve voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een cocktailparty, cocktailparty, 70s 80s 90s party of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Beuningen.


babyborrel regelen, bestel headphones

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Beuningen

Zoek je een gazebo tent, partytent, festivaltent of spantent in Gelderland voor een mooie event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie festivaltent regelen. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super mooie eye-catcher voor je event. Wil je samen een house party of jubileumfeest organiseren, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je huwelijksverjaardag, examenstunt, future party of ander origineel evenement? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 188 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een creatieve eventtent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in werkendam, gemert bakel, wageningen of waddinxveen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
whatsapp contactbabyborrel/gemaskerd bal organiseren, reserveer

Verlichting regelen voor je silence disco event

Wil je bij ons de stille disco hoofdtelefoons huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend mooie verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je creatieve babyborrel, huwelijksfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een parachute overkapping uitlichten.

In Beuningen een ontzettend leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een crossover tent, spiegeltent, dome tent of spantent in Beuningen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of creatieve strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 188 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Beuningen.
examenfuif organiseren, reserveer hoofdtelefoons

Een sweet 16, foute avond of strandfeest organiseren in Beuningen en zoek je nog wat originele event-attributen? Wij hebben wat super leuke extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco hoofdtelefoons!

Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Beuningen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons silence disco headphones. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je buurtfeest, salsa party of 70s 80s 90s party.

offerte silent disco

drag queen party, leuke headsets regelGelderland jubileumfeest/glamour & glitter party boeken

Presentatie met silent disco headphones

Ben je een super mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie originele sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headsets verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een originele twist!

ontzettend leuke activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Beuningen een mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een leuke locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


tentfeest organiseren, regel sets


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram