De meest bijzondere kerken in de wereld!Onze roze kerk kan natuurlijk niet ontbreken 

Schrijver Hans Möhler is theoloog en redacteur bij Luther-Verlag Bielefeld. Heeft het boek Gottes Besondere Häuser geschreven.

Hans heeft een boek geschreven met de meest bijzondere kerken ter wereld. Daar vond Hans onze roze opblaasbare kerk (rosa aufblasbare kirche) ook perfect tussen passen! 

Samenvatting van het boek

Ongewone kerken. De ene is alleen via een touw te bereiken, de andere overspoelt het oog met kleuren. Hoekige staalconstructies staan naast liefdevol gedecoreerd houtdecor. Ze komen zwemmen of worden bereikt via mijntunnels. 

Bijna overal ter werled zijn er plekken waar mensen het idee kregen om hun geloof in heilige ruimtes te uiten, vrede te vinden en zich tot het goddelijke te keren. We reizen de vrieskou van Antarctica in, ontmoeten een kerk gemaakt van een enkele boom of laten ons verlichten door 20.000 glazen stenen - 70 gebedshuizen openen hun deuren en vertellen vermakelijke verhalen over buitengewone architecten, eigenzinnige gelovigen en opmerkelijke gebeurtenissen.

bestel het boek

Over de auteur

Op 13-jarige leeftijd ontwierp hij zijn eerste omslag: The archeology of Egypt. De archeologiestudies in Tübingen werden de theologiestudies in Jeruzalem en Bern. Maar het boek liet hem niet los en daarom volgde hij ook een opleiding tot boekverkoper. Tegenwoordig woont Möhler met zijn gezin in Telgte in het Münsterland wanneer hij niet op reis is en ontdekt hij langs de weg een kerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram