Boxtel Silent disco & mooie feesttenten hurenkroegentocht/tuinfeest verzorgen, boek

Verlichting reserveren voor je silent disco event

Wil je bij ons de stille disco koptelefoons bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke 18 diner, gardenparty of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een pagodetent uitlichten.

Noord-Brabant huiskamerfeest/18 diner inhuren

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Boxtel een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. huur dan silent disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


beachparty organiseren, huur apparatuur


In Boxtel een originele teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een stertent, stretchtent, vouwtent of spiegeltent in Boxtel? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 129 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Boxtel.


boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

bestel in Noord-Brabant een beamer voor je ontzettend leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend leuk inzetten op een jubileumfeest, examenfuif, flowerpower of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Boxtel.


huiskamerfeest organiseren, regel koptelefoons

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Boxtel

Zoek je een flex tent, flex tent, vouwtent of partytent in Noord-Brabant voor een super mooie feest. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een creatieve flex tent boeken. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een buurtfeest of drag queen party plannen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je huwelijksfuif, strandfeest, sweet 18 of ander super leuk event? Dan kunnen wij zeker een originele tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 129 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in castricum, enschede, zaltbommel of leidschendam voorburg. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


examenfuif verzorgen, reserveer headphones

Een huwelijksverjaardag, drag queen party of boerenfeest organiseren in Boxtel en zoek je nog wat super leuke event-attributen? Wij hebben wat mooie extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!


whatsapp contact


Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Boxtel maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons silent disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door leuk feesten. Ook een super leuke oplossing voor je apres-skifeest, schoolfeest of tentfeest.

offerte silent disco

drag queen party, ontzettend leuke headsets reserveer

Een DJ in de buurt boeken voor je schoolfeest, 70s 80s 90s party of salsa party

In Boxtel een ervaren en professionele DJ boeken voor je studentenavond, 70s 80s 90s party of familiefeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan creatieve DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Boxtel direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


(happy) hardcore feest regelen, een flex tentPresentatie met silence disco headphones

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe geweldig is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram