Breda Silent disco & super leuke feesttenten huren
Presentatie met silent disco koptelefoons

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe origineel is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco koptelefoons verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!
Noord-Brabant reunie/70s 80s 90s party inhuren

mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Breda een mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat leuke activiteiten inplannen. reserveer dan silence disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super mooie kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


strandfeest plannen, bestel apparatuur
Een DJ in de buurt boeken voor je future party, apres-skifeest of studentenavond

In Breda een ervaren en professionele DJ boeken voor je hollandse avond, cocktailparty of welkom home fuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een ontzettend mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Breda direct sfeervol en super leuk te maken.


woonkamerfeest verzorgen, een stertent


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

regel in Noord-Brabant een beamer voor je mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend mooie voorstellingen kan je de beamer ook mooi inzetten op een schoolfeest, schoolfeest, glamour & glitter party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Breda.


apres-skifeest regelen, reserveer headsets

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Breda

Zoek je een flex tent, circustent, circustent of flex tent in Noord-Brabant voor een super mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke vouwtent huren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je feest. Wil je samen een 21 diner of sweet 21 regelen, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je glamour & glitter party, buurtfeest, kroegentocht of ander creatief event? Dan kunnen wij zeker een originele tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 273 km (2,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een creatieve partytent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in maassluis, waddinxveen, castricum of arnhem. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
whatsapp contacttuinfeest organiseren, huur sets

Een housewarming, beachparty of huwelijksfeest organiseren in Breda en zoek je nog wat creatieve party-attributen? Wij hebben wat super leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco sets!


huiskamerfeest/carnaval regelen, reserveer

Verlichting huren voor je silence disco feest

Wil je bij ons de stille disco sets bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie foute avond, 18 diner of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een vouwtent uitlichten.In Breda een super leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel originele activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een containeroverkapping, parachute overkapping, hexadome tent of festivaltent in Breda? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 273 km (2,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Breda.

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Breda maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons stille disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door creatief feesten. Ook een super mooie oplossing voor je gala, examenfuif of sweet 21.

offerte silent disco

woonkamerfeest, originele koptelefoons huurFEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram