Bussum Silent disco & super mooie feesttenten huren


Wil je een super mooi tuin-/huisfeest organiseren in Bussum maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silent disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je huiskamerfeest, gemaskerd bal of reunie.

offerte silent disco

housewarming, super leuke headsets reserveer

Presentatie met silence disco apparatuur

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie geweldige sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een creatieve netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Bussum

Zoek je een dome tent, stretchtent, dome tent of festivaltent in Noord-Holland voor een ontzettend leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke flex tent huren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een originele eye-catcher voor je feest. Wil je samen een house party of 70s 80s 90s party organiseren, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je gardenparty, sweet 18, 70s 80s 90s party of ander super leuk party? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 195 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele feesttent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in heerhugowaard, hoorn, papendrecht of maassluis. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

ontzettend mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Bussum een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een mooie locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. regel dan silent disco headsets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


reunie plannen, reserveer hoofdtelefoons


In Bussum een creatieve teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Noord-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een alu tent, pagodetent, dome tent of flex tent in Bussum? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend leuke opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 195 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Bussum.


cocktailparty organiseren, regel headphones

Een tuinfeest, examenfuif of drag queen party organiseren in Bussum en zoek je nog wat creatieve evenement-attributen? Wij hebben wat originele extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco apparatuur!

Een DJ in de buurt boeken voor je maffia thema fuif, tuinfeest of buurtfeest

In Bussum een ervaren en professionele DJ boeken voor je reunie, kroegentocht of babyborrel. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Bussum direct sfeervol en super leuk te maken.


foute avond regelen, een spiegeltent


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

boek in Noord-Holland een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en originele voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een 21 diner, cocktailparty, hollandse avond of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Bussum.


boerenfeest verzorgen, reserveer headsets

Meer informatie


kroegentocht/studentenavond organiseren, bestel

Verlichting inhuren voor je stille disco feest

Wil je bij ons de stille disco apparatuur boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke cocktailparty, hollandse avond of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stertent uitlichten.

Noord-Holland bedrijfsfuif/carnaval regelen

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram