SILENT DISCO + SILENT DJ

Wij zorgen voor de Silent disco hoofdtelefoons + een top allround Silent DJ met de benodigde apparatuur, DJ booth (meubel) en verlichting.

Gaat het om een knus en klein(er) feest dan kunnen de gasten gewoon de hoofdtelefoons afhalen bij de Silent DJ. Wil je het groots aanpakken dan kunnen wij ook de bemande uitgifte en inname van de hoofdteelfoons verzorgen. 

Offerte aanvraag
Zelf de muziek regelen op je feest?
Je kan ook alleen onze Silent disco apparatuur, je krijgt het dan voor de boekingsdatum thuis of op locatie geleverd en je kan zelf een playlist aansluiten, mengpaneel of microfoon. Huur alleen de apparatuur

Het basis Silent DJ pakket

 • Allround en ervaren Silent DJ
 • DJ Booth (meubel)
 • Compacte verlichtingset vanuit de DJ booth
Vraag een offerte aan voor je feest, event of andere activiteit. Bij de aanvraag kan je aangeven dat de beschikbare DJ van tevoren telefonisch contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken.

Silent DJ pakket uitbereiden

Het basis Silent DJ pakket kunnen we flink uitbereiden. Neem contact met ons op en je krijgt rechstreeks contact met de allround beschikbare Silent DJ('s). 
 • Meerdere DJ's tegelijkertijd
 • LED schermen
 • Live videoclips
 • Extra sfeerverlichting in de feestlocatie
 • Grote trussconstructies rondom de dansvloer

Offerte aanvraag contact met DJ

Offerte aanvraag

Extra (sfeer) verlichting

Wij kunnen extra sfeerverlichting regelen die we rondom de DJ booth kunnen opstellen. Wil je iets uitgelicht hebben in de ruimte of in iedere hoek van de locatie een bepaald soort kleur licht of allemaal tegelijkertijd van kleur veranderen.Ga je voor een knallend feest dan kunnen we met de moving heads prachtige lichtshows creëren, uiteraard afgestemd op de muziek.

Verlichting met silent disco

LED schermen

In samenwerking met HR Sound kunnen we ook één of meerdere LED schermen rondom de DJ opbouwen. Deze LED schermen zijn ideaal voor :

▪  Slideshow met leuke foto’s
▪  Overzicht van de sponsoren.
▪  Videoclips Sfeerverhogende effecten

HR Sound kunnen de LED schermen met elkaar koppelen. Je kan dus kiezen voor één gigantisch groot scherm of bijvoorbeeld twee schermen en de DJ in het midden.

Feest met letschermen

Extra Silent Disco

Via de draadloze hoofdtelefoon kunnen de bezoekers zelf de volume bepalen maar ze kunnen ook schakelen naar een ander muziekkanaal. Standaard kunnen onze DJ’s een playlist aansluiten op het tweede kanaal. Maar wil je echt een geweldig effect hebben op je feest dan moet je twee live DJ’s hebben in de Silent disco ruimte. Twee verschillende muziekstijlen en onderling de battle wie de meeste luisteraars heeft. Nog meer interactie met het publiek, verschillende dansstijlen tegelijkertijd en genoeg muzikale afwisseling voor iedereen.

2 Dj's tegelijk

Live video clips

Kies je voor één of meerdere LED schermen in combinatie met de Silent DJ dan kunnen wij live draaien met videoclips. Onze DJ’s hebben een ruim assortiment aan videoclips en andere leuke effecten.

DJ en VJ

Naast de top allround DJ kan er ook een VJ meekomen. Een VJ regelt de beelden op de LED schermen. Dit kunnen leuke korte clips zijn die perfect bij een bepaald nummer horen of hilarisch zijn. Maar de VJ zorgt vooral d.m.v. gave beelden, overgangen en effecten voor een nog betere sfeer in de Silent disco ruimte.

Bemande uitgave

Kies je voor een kleine opstelling dan kunnen de bezoekers gewoon de draadloze hoofdtelefoons afhalen bij de DJ. Ga je voor een grote opstelling dan kunnen wij ook een fanatiek team meesturen die de complete uitleg/uitgave/inname van de hoofdtelefoons verzorgen.
Yoshi en Edith
Google recensie
5 van 5 score, klanten reviews
Dag Wessel, We wilden je graag nog even mailen. Want wat een geweldig en fantastisch feest hebben wij gehad zeg!!! Iedereen praat er na een paar dagen nog steeds over! Want iedereen heeft zoo genoten van het feest! Je wist het allemaal perfect te doen, beginnen met rustig muziek en na de begindans was het echt KNALLEN! Iedereen deed mee en bleef ook vanaf dat moment op de dansvloer! Ons feest was echt geslaagd mede door jou! Mensen die zijn gekomen, noemde het het feest van het jaar! En dat was het!!!! Nogmaals bedankt voor alles en voor het beginnummer! Groetjes Yoshi en Edith
 
Alex
Google recensie
5 van 5 score, klanten reviews

Wij hebben heel erg genoten van de Silent Disco, ik denk de grootste verrassing van de avond, zéér goed uitgepakt en voor herhaling vatbaar! Ik heb de dames je mailtje doorgestuurd, ze willen jullie ook bedanken voor de goede samenwerking. Wij zetten jullie bovenaan de lijst mochten wij een nieuwe productie op poten zetten waar een Silent DJ mooi bij past. Met vriendelijke groet en tot in de toekomst, Alex

Offerte aanvragen

  captcha

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram