De Bilt Silent disco & super mooie feesttenten huren
Presentatie met silence disco headphones

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Utrecht weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Utrecht. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!

Event- en feesttent huren in De Bilt

Zoek je een alu tent, flex tent, flex tent of stertent in Utrecht voor een originele event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een creatieve pagodetent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een super mooie eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een bedrijfsfeest of beachparty organiseren, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je merenque party, gemaskerd bal, flowerpower of ander super leuk evenement? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 183 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in breda, barendrecht, oisterwijk of alkmaar. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Utrecht examenfeest/buurtfeest inhuren

ontzettend mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving De Bilt een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend leuke locatie gevonden en wil nu nog wat creatieve activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


gemaskerd bal organiseren, huur headsetsbruiloft organiseren, bestel koptelefoons

Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of future party organiseren in De Bilt en zoek je nog wat mooie evenement-attributen? Wij hebben wat originele extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!
reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

huur in Utrecht een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en originele voorstellingen kan je de beamer ook origineel inzetten op een house party, bruiloft, sweet 21 of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar De Bilt.


strandfeest verzorgen, regel koptelefoons

Meer informatie

In De Bilt een originele teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel mooie activiteiten in Utrecht vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een pagodetent, crossover tent, spantent of containeroverkapping in De Bilt? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of creatieve strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 183 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in De Bilt.Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksverjaardag, apres-skifeest of bedrijfsfuif

In De Bilt een ervaren en professionele DJ boeken voor je sweet 18, future party of future party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Utrecht werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een super mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in De Bilt direct sfeervol en ontzettend mooi te maken.


cocktailparty organiseren, een festivaltent

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in De Bilt maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silent disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een mooie oplossing voor je woonkamerfeest, salsa party of sweet 21.

offerte silent disco

cocktailparty, leuke koptelefoons boek


whatsapp contacthouse party/huwelijksfeest regelen, huur

Verlichting huren voor je silence disco event

Wil je bij ons de stille disco headsets regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met originele verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige sweet 18, (happy) hardcore feest of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een crossover tent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram