De Ronde Venen Silent disco & mooie feesttenten huren



merenque party plannen, regel apparatuur

Een babyborrel, familiefeest of tentfeest organiseren in De Ronde Venen en zoek je nog wat ontzettend mooie event-attributen? Wij hebben wat creatieve extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco koptelefoons!

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving De Ronde Venen een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. boek dan stille disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


carnaval organiseren, regel headsets



regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

bestel in Utrecht een beamer voor je creatieve presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een merenque party, 21 diner, 18 diner of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar De Ronde Venen.


gala plannen, boek sets

Meer informatie



Een DJ in de buurt boeken voor je gala, sweet 16 of studentenavond

In De Ronde Venen een ervaren en professionele DJ boeken voor je gala, buurtfeest of buurtfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Utrecht werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in De Ronde Venen direct sfeervol en leuk te maken.


sweet 18 regelen, een parachute overkapping



Presentatie met silent disco headphones

Ben je een super mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Utrecht weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Utrecht. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de geweldige sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in De Ronde Venen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silent disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een leuke oplossing voor je examenfeest, huiskamerfeest of huwelijksverjaardag.

offerte silent disco

flowerpower, creatieve apparatuur regel










bruiloft/schoolfeest verzorgen, boek

Verlichting bestellen voor je stille disco party

Wil je bij ons de silence disco sets huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie schoolfeest, examenfeest of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spiegeltent uitlichten.

Utrecht maffia thema fuif/bedrijfsfuif reserveren

In De Ronde Venen een super leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel originele activiteiten in Utrecht vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de mooie teambuilding afterparty. Zoek je een stertent, gazebo tent, crossover tent of circustent in De Ronde Venen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 181 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in De Ronde Venen.

Event- en feesttent huren in De Ronde Venen

Zoek je een partytent, zeshoekige tent, hexadome tent of spiegeltent in Utrecht voor een mooie evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een geweldige gazebo tent regelen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een leuke eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een flowerpower of woonkamerfeest organiseren, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je 70s 80s 90s party, huwelijksfeest, studentenavond of ander mooi evenement? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 181 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in achterkarspelen, rijswijk, coevorden of rijssen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten




whatsapp contact


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram