Den Ham Silent disco & super mooie feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Den Ham

Zoek je een containeroverkapping, pagodetent, festivaltent of flex tent in Overijssel voor een ontzettend mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een leuke hexadome tent huren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je party. Wil je samen een gala of carnaval organiseren, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je gemaskerd bal, carnaval, reunie of ander ontzettend leuk party? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 147 km (1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend mooie feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in westellingwerf, wassenaar, waalwijk of maassluis. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenEen DJ in de buurt boeken voor je boerenfeest, bruiloft of examenfuif

In Den Ham een ervaren en professionele DJ boeken voor je bruiloft, familiefeest of house party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Overijssel werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een ontzettend leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Den Ham direct sfeervol en mooi te maken.


studentenavond verzorgen, een flex tent

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Den Ham maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons stille disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door creatief feesten. Ook een super leuke oplossing voor je foute avond, salsa party of 21 diner.

offerte silent disco

studentenavond, ontzettend mooie hoofdtelefoons reserveer


whatsapp contactregel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

reserveer in Overijssel een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en leuke voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een 18 diner, familiefeest, schoolfeest of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Den Ham.


hollandse avond plannen, regel koptelefoons

Meer informatie

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Den Ham een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. boek dan stille disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


gala plannen, boek headsets

welkom home fuif verzorgen, regel koptelefoons

Een salsa party, schoolfeest of carnaval organiseren in Den Ham en zoek je nog wat leuke party-attributen? Wij hebben wat super mooie extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco apparatuur!


house party/maffia thema fuif plannen, boek

Verlichting huren voor je stille disco feest

Wil je bij ons de stille disco sets inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend mooie strandfeest, studentenavond of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spiegeltent uitlichten.Presentatie met silence disco hoofdtelefoons

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een originele eventlocatie / vergaderruimte in Overijssel weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Overijssel. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend mooi is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!
Overijssel bruiloft/hollandse avond regelen

In Den Ham een super mooie teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Overijssel vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een parachute overkapping, flex tent, dome tent of vouwtent in Den Ham? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 147 km (1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Den Ham.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram