Deventer Silent disco & originele feesttenten hurenhouse party regelen, reserveer hoofdtelefoons

Een familiefeest, examenfeest of woonkamerfeest organiseren in Deventer en zoek je nog wat ontzettend leuke feest-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco koptelefoons!

In Deventer een originele teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een ontzettend leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Overijssel vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een circustent, vouwtent, pagodetent of crossover tent in Deventer? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of ontzettend leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 103 km (1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Deventer.

originele activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Deventer een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. huur dan silence disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


reunie organiseren, reserveer hoofdtelefoons


Overijssel gardenparty/studentenavond reserveren


whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Deventer

Zoek je een pagodetent, festivaltent, pagodetent of festivaltent in Overijssel voor een creatieve evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend mooie zeshoekige tent huren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een originele eye-catcher voor je event. Wil je samen een sweet 16 of 21 diner verzorgen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je housewarming, maffia thema fuif, apres-skifeest of ander super leuk feest? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 103 km (1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een mooie eventtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in zevenaar, enschede, sneek of houten. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met stille disco hoofdtelefoons

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Overijssel weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een geweldige presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Overijssel. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headsets verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!salsa party/bruiloft verzorgen, regel

Verlichting bestellen voor je silent disco feest

Wil je bij ons de silence disco sets bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke boerenfeest, schoolfeest of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een hexadome tent uitlichten.

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Deventer maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silence disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een super leuke oplossing voor je familiefeest, schoolfeest of babyborrel.

offerte silent disco

bedrijfsfuif, mooie sets boek
huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Overijssel een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook creatief inzetten op een future party, house party, foute avond of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Deventer.


carnaval organiseren, regel apparatuur

Meer informatieEen DJ in de buurt boeken voor je (happy) hardcore feest, bruiloft of glamour & glitter party

In Deventer een ervaren en professionele DJ boeken voor je examenfuif, boerenfeest of maffia thema fuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Overijssel werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Deventer direct sfeervol en origineel te maken.


bruiloft plannen, een hexadome tent

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram