Dordrecht Silent disco & leuke feesttenten huren


In Dordrecht een ontzettend mooie teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel creatieve activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de mooie teambuilding afterparty. Zoek je een stertent, circustent, pagodetent of blaastent in Dordrecht? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 138 km (2,2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Dordrecht.


examenstunt plannen, reserveer hoofdtelefoons

Een reunie, tuinfeest of huwelijksfuif organiseren in Dordrecht en zoek je nog wat ontzettend mooie evenement-attributen? Wij hebben wat originele extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco hoofdtelefoons!

Zuid-Holland house party/huiskamerfeest huren

Presentatie met silence disco apparatuur

Ben je een creatieve presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend mooi is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco headphones verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!
Een DJ in de buurt boeken voor je tuinfeest, bedrijfsfuif of 70s 80s 90s party

In Dordrecht een ervaren en professionele DJ boeken voor je cocktailparty, gemaskerd bal of hollandse avond. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Dordrecht direct sfeervol en origineel te maken.


flowerpower regelen, een vouwtent

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in Dordrecht maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons stille disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een super leuke oplossing voor je sweet 16, 70s 80s 90s party of studentenavond.

offerte silent disco

gemaskerd bal, originele apparatuur bestelontzettend leuke activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Dordrecht een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een leuke locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend leuke activiteiten inplannen. reserveer dan stille disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een mooie kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


sweet 21 plannen, boek apparatuurhouse party/kroegentocht regelen, bestel

Verlichting inhuren voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de silent disco sets boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke beachparty, gemaskerd bal of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een festivaltent uitlichten.

Event- en feesttent huren in Dordrecht

Zoek je een stertent, stretchtent, blaastent of gazebo tent in Zuid-Holland voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een mooie zeshoekige tent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een originele eye-catcher voor je event. Wil je samen een glamour & glitter party of housewarming plannen, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je sweet 18, buurtfeest, (happy) hardcore feest of ander mooi feest? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 138 km (2,2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in steenwijk, tynaarlo, doetinchem of ermelo. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

huur in Zuid-Holland een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een (happy) hardcore feest, carnaval, 21 diner of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Dordrecht.


gardenparty verzorgen, regel hoofdtelefoons

Meer informatie
whatsapp contact


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram