Epe Silent disco & creatieve feesttenten hurenbabyborrel regelen, bestel apparatuur

Een maffia thema fuif, studentenavond of foute avond organiseren in Epe en zoek je nog wat originele evenement-attributen? Wij hebben wat super leuke extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco sets!


huwelijksverjaardag/maffia thema fuif regelen, bestel

Verlichting regelen voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de silent disco hoofdtelefoons inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met creatieve verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke examenfeest, sweet 16 of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een zeshoekige tent uitlichten.

Event- en feesttent huren in Epe

Zoek je een festivaltent, festivaltent, pagodetent of flex tent in Gelderland voor een geweldige party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke stertent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een leuke eye-catcher voor je party. Wil je samen een examenstunt of sweet 21 organiseren, laat ons dan een ontzettend leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je huiskamerfeest, studentenavond, future party of ander super leuk event? Dan kunnen wij zeker een originele tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 183 km (1,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele evenementtent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in epe, etten leur, hilversum of veghel. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met silence disco apparatuur

Ben je een mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een creatieve eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een leuke twist!whatsapp contact


Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Epe maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silence disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend leuk feesten. Ook een super mooie oplossing voor je strandfeest, examenfeest of schoolfeest.

offerte silent disco

boerenfeest, super mooie sets huurGelderland buurtfeest/apres-skifeest bestellenEen DJ in de buurt boeken voor je drag queen party, gemaskerd bal of carnaval

In Epe een ervaren en professionele DJ boeken voor je bedrijfsfuif, woonkamerfeest of glamour & glitter party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Epe direct sfeervol en origineel te maken.


welkom home fuif organiseren, een zeshoekige tent

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Epe een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. huur dan stille disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


sweet 16 plannen, regel hoofdtelefoons


In Epe een super mooie teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel geweldige activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een vouwtent, circustent, gazebo tent of partytent in Epe? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 183 km (1,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Epe.


huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

regel in Gelderland een beamer voor je originele presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook origineel inzetten op een tuinfeest, flowerpower, sweet 16 of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Epe.


gardenparty verzorgen, regel apparatuur

Meer informatie

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram