BUURT- OF FLATFEEST ORGANISEREN

Geef de allerleukste buurtbewoners een Silent disco hoofdtelefoon, plaats een DJ booth in een woonwijk of voor een flatgebouw en het Silent disco feest kan beginnen! 

Veilig en contactloos feesten!

Feest op je eigen balkon

In je eigen woonkamer/balkon

De bewoners van de appartementen die mee willen doen ontvangen een hoofdtelefoon. Maar ze blijven in hun eigen woning.

Verbondheid tijdens corona/Quarantine

Verbondenheid 

Je bent in je eigen woning maar toch voel je de verbondheid met je buren. Misschien kan je ze op afstand zien of horen doordaat ze meezingen of lachen. 

Geen geluidsoverlast vanaf je balkon

Geen geluidsoverlast

De buren die niet willen meedoen hebben geen last van muziekoverlast. Mits de luisteraars niet heel hard meezingen.

Uitlaatklep festival en feesten stijl

Even een uitlaatklep

We missen massaal de feesten en festivals. We missen de uitlaatklep, even lekker losgaan op je balkon. 

Festivallen tijdens COVID19

Houd voldoende afstand

Hoogstwaarschijnlijk heb je dat al met je balkon. Mocht je gedeelde balkons hebben houdt dan netjes de afstand. 

Vergunning voor feesten aanvragen

Vergunning aanvragen

Informeer vooral altijd bij je gemeente of je een flatfeest mag organiseren. Benoem hierbij zeker dat niemand uit zijn huis komt. Behalve de DJ('s). 

 Silent balkonfeest in Rijswijk

flatfeest, balkondisco = de quarantine-feest mogelijkehid
Silent disco verhuur, de oplossing voor feesten tijden quarantine

Zorg voor verbinding en een uitlaatklep

Ben je zelf een DJ of ken je één of meerdere toppers? Dan kan je gemakkelijk je eigen flatfeest organiseren!  

Wij leveren de Silent disco hoofdtelefoons voor de bewoners die willen meedoen. Zelf bouw je één, twee of zelfs drie DJ sets buiten op (uiteraard met gepaste afstand) en ga je live draaien voor de bewoners. Ze kunnen vanuit de woonkamer of balkon zelf een feestje bouwen en meezingen/schreeuwen met de leukste muziek. Een echt buurtfeest! De bewoners die niet mee willen doen hebben geen last van de muziek (misschien wel van de zang, maar dat ligt eraan hoe goed de DJ’s zijn).

SILENT BUURTFEEST

Offerte aanvragen

flatfeest, balkondisco = de quarantine-feest mogelijkehid

 STAP 1 | Informeer bij de gemeente

Neem contact op met de gemeente of er een vergunningaanvraag nodig is. Je moet aangeven dat er maar één, twee of drie DJ's buiten staan en live draaien, maar dat er geen boxen worden geplaatst. De feestgangers blijven allemaal in hun eigen woning en feesten vanuit daar mee. Na het gebruik van de hoofdtelefoons kan je ze met handschoenen weer innemen en naar ons retourneren, waarna alles weer compleet reinigen. 

 STAP 2 | Bereken de kosten 

Download hieronder onze Silent disco prijslijst. Bij het pakket ontvangt je 2-3 zenders, het aantal hoofdtelefoons (+ een paar reserve), duidelijke handleiding en een PostNL retourlabel. Wij zorgen ervoor dat het pakket 2-3 dagen voor de boekingsdatum bij je binnen is.

Prijslijst

Silent DJ boeken

 STAP 3 | Check of er voldoende animo is

Informeer bij de flatbewoners of er genoeg animo is voor een Silent balkondisco of buurtfeest. Je kan dit doen via een Facebook evenement, misschien wel een groepswhatsapp of op een andere manier. Heb je een mooie fantieke club balkonfeesters bij elkaar dan kan je verder gaan met het organiseren. Houd er rekening mee dan hoogstwaarschijnlijk last-minute nog andere flatbewoners zich willen aanmelden. Zeker als ze zien dat je de DJ booth(s) gaat opbouwen. 

 STAP 4 | Regel de Silent disco apparatuur

Neem contact met ons op of er nog voldoende hoofdtelefoons beschikaar zijn. We kunnen eventueel wat in optie voor je houden en last-minute het aantal aanpassen voordat we de apparatuur komen afleveren of verzenden via PostNL. 

Tel. 085-1309142
Mail ons   Whatsapp

 STAP 5 | Geniet van de silent flatparty

Bouw de DJ booth(s) op, plaats wat leuke verlichting, LED schermen, bellenbaas, eventuele rookmachines of andere leuke sfeerverhogende apparatuur. Je kan het ook nog verder uitbreiden door bijvoorbeeld een samenwerking aan te gaan met een plaatselijke slijterij en/of restaurant. Dan heb je echt een all-in feestpakket!

Je kan de bewoners ook verzoekjes laten sturen naar de DJ('s) via Whatsapp, Facebook of Instagram of maak ook live opnames vanaf beneden waarop de bewoners live kunnen reageren.

 STAP 6 | Stuur de apparatuur retour 

Als (helaas) het flatfeest aan het einde is gekomen kan je de hoofdtelefoons weer in ontvangst nemen. Laat de bewoners de koptelefoons in de kist leggen en stuur deze via PostNL naar ons retour. Gaat het om een groot aantal, dan komen wij het zelf afleveren en weer ophalen. Als wij de apparatuur retour hebben maken we alles netjes en grondig schoon. 

Bereid je voor op veel leuke reacties en hoogstwaarschijnlijk een aantal smekende bewoners die graag wil dat je het elke week organiseert!

Offerte aanvragen

FEESD

Quarantine feest organiseren? Dat is lastig, zeker om dit veilig en verantwoord te doen. Met onze Silent disco apparatuur kunnen mensen vanuit huis luisteren naar een DJ of leuke playlist. 

Veilig vanaf je balkon of uit je raam :) 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.