Geldrop Silent disco & super leuke feesttenten huren
Een DJ in de buurt boeken voor je flowerpower, gardenparty of hollandse avond

In Geldrop een ervaren en professionele DJ boeken voor je schoolfeest, carnaval of jubileumfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Geldrop direct sfeervol en origineel te maken.


buurtfeest plannen, een blaastent


babyborrel regelen, regel sets

Een schoolfeest, maffia thema fuif of examenfuif organiseren in Geldrop en zoek je nog wat super leuke event-attributen? Wij hebben wat geweldige extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco koptelefoons!super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Geldrop een mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend leuke activiteiten inplannen. bestel dan silence disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


merenque party verzorgen, bestel headsets


Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Geldrop maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons stille disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een leuke oplossing voor je bedrijfsfuif, 21 diner of gala.

offerte silent disco

gemaskerd bal, originele hoofdtelefoons bestelIn Geldrop een leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel creatieve activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de mooie teambuilding afterparty. Zoek je een crossover tent, blaastent, vouwtent of zeshoekige tent in Geldrop? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 177 km (2,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Geldrop.
whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Geldrop

Zoek je een flex tent, stertent, pagodetent of spantent in Noord-Brabant voor een super leuke party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend mooie stretchtent boeken. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een creatieve eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een beachparty of boerenfeest regelen, laat ons dan een originele en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je strandfeest, maffia thema fuif, 21 diner of ander super leuk party? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 177 km (2,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in barneveld, wassenaar, ede of heerlen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met stille disco sets

Ben je een mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe creatief is dat.

Voorbeeld: voor een mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco koptelefoons verzorgd. Het was een geweldige netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de creatieve sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!

bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

boek in Noord-Brabant een beamer voor je ontzettend mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een cocktailparty, maffia thema fuif, tentfeest of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Geldrop.


(happy) hardcore feest regelen, huur sets

Meer informatie

Noord-Brabant maffia thema fuif/reunie reserveren


buurtfeest/babyborrel plannen, huur

Verlichting inhuren voor je stille disco feest

Wil je bij ons de silence disco headphones reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend mooie salsa party, examenfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een originele feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stretchtent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram