unieke duikboot feesttent

YELLOW SUBMARINE | FEESTTENT

Deze grote unieke feesttent voor je volgende feest, festival of (bedrijfs)evenement. 

De duikboot lijkt bovenwater te zijn gekomen op je event locatie. Iedereen ziet deze eye-catcher gelijk en heeft direct door dat het een grote onderzeeboot is. Het publiek ziet direct de periscoop, de grote ramen, de propeller, de grote schroeven en het blauwe ronde raam aan de voorkant. Aan de voorzijde heb je twee toegangsdeuren en aan de achterzijde een kleine backstage deur.

Je kan het publiek via de twee deuren binnen laten komen of één gebruiken en de andere afsluiten. Maar je kan ook de tweede toegangsdeur gebruiken als toevoer voor een bar. Plaats de bar binnen, precies voor de ingang en je kan gemakkelijk de bar bevoorraden.   

Ruimte voor 285 mensen

Geef je vrienden, collega’s of de festivalgangers een unieke ervaring en laat ze feesten in een onderzeeboot. Het gele object geeft iedereen al direct een grote glimlach als ze het feestterrein op lopen. 

De onderzeeër is 10 bij 20m groot, binnen heb je een ruimte van 18 x 8 meter (totaal 144m²). Als je twee personen per vierkante meter telt kom je uit op ruim 280 mensen die in de onderzeeboot kunnen feesten.

 LangBreedHoog
Afmetingen (buiten)20m10m5,5m*
Afmetingen (binnen)18m8m4,5m
Max aantal mensen285

* de schoorstenen komen op 7,5m hoogte.

Feesten in een gele duikboot?

Offerte aanvraag

Foto's evenementen

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke feesttent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele (feest)area.

Offerte aanvragen

  captcha

  ? Na een feest, activiteit of evenement berekenen wij de CO2 uitstoot van de boeking. Afhankelijk van de tijdsduur en de stroomvoorziening (vaste stroom / aggregaat). Vervolgens compenseren wij dit met het planten van Amazone bomen en ontvangt de organisatie een bewijs per mail ?

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram