Gemert Bakel Silent disco & mooie feesttenten huren


In Gemert Bakel een originele teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend mooie activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een crossover tent, hexadome tent, circustent of flex tent in Gemert Bakel? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 189 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Gemert Bakel.

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Gemert Bakel een geweldige activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een geweldige locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een super mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


examenfeest verzorgen, bestel koptelefoons
Presentatie met silent disco headphones

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een geweldige presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 silence disco koptelefoons verzorgd. Het was een super mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!

huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

reserveer in Noord-Brabant een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een buurtfeest, 21 diner, gardenparty of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Gemert Bakel.


foute avond regelen, reserveer hoofdtelefoons

Meer informatie

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Gemert Bakel maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons stille disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een mooie oplossing voor je familiefeest, studentenavond of huwelijksfuif.

offerte silent disco

babyborrel, ontzettend mooie sets regelEen DJ in de buurt boeken voor je future party, merenque party of beachparty

In Gemert Bakel een ervaren en professionele DJ boeken voor je future party, maffia thema fuif of 21 diner. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Gemert Bakel direct sfeervol en origineel te maken.


huiskamerfeest plannen, een hexadome tent
whatsapp contactcocktailparty verzorgen, bestel headphones

Een cocktailparty, kroegentocht of housewarming organiseren in Gemert Bakel en zoek je nog wat mooie event-attributen? Wij hebben wat geweldige extras op voorraad. Zo kan je bij de silent headsets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco sets!

Noord-Brabant housewarming/bedrijfsfuif boeken


gardenparty/huiskamerfeest organiseren, huur

Verlichting regelen voor je silent disco feest

Wil je bij ons de stille disco sets boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke salsa party, jubileumfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een vouwtent uitlichten.

Event- en feesttent huren in Gemert Bakel

Zoek je een stretchtent, partytent, hexadome tent of vouwtent in Noord-Brabant voor een geweldige event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke gazebo tent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je event. Wil je samen een examenstunt of babyborrel verzorgen, laat ons dan een super mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je bedrijfsfuif, huwelijksfeest, sweet 16 of ander creatief feest? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 189 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend mooie eventtent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in opsterland, veghel, tiel of ridderkerk. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram