GROOT STUDENTENFEEST 
GAAT TOCH DOOR

Groot studentenfeest gaat toch door

Dinsdagavond (10 november 2020) gaan 446 studenten samen op een veilige manier feesten. Niet zoals ze gewend zijn in de sociëteit, maar veilig vanuit 63 studentenhuizen. 

GRONINGEN | Maandagochtend ontvangen de studentenhuizen een Silent disco pakket vanuit de vereniging. In dit pakket zitten hoofdtelefoons en een zender. De volgende dag kunnen ze inloggen via een livestream en kan het studentenfeest beginnen, veilig vanuit de eigen huishoudens. 

Het feest is dus verspreid over 63 locaties waar de studenten ook allemaal een hoofdtelefoon dragen. Ze feesten dus samen maar ieder apart. Hierdoor voorkomt de vereniging (R.K.S.V. Albertus Magnus) overtreding van de corona maatregelen, geluidsoverlast en eventuele irritaties van buurtbewoners. 

‘Normaal vinden onze verenigingsfeesten plaats in onze eigen sociëteit, genaamd “Ons Eigen Huis”. Nu vindt het feest pas echt een keer helemaal vanuit “Ons Eigen Huis” plaats,’ aldus Ruben van Rossem, bestuurslid van de vereniging. 

Via Snapchat, Instagram en beeldbellen kunnen de studenten contact met elkaar hebben en de ervaring met elkaar delen. Het bestuur heeft er al zin in. Lekker weer ‘ouderwets’ feesten met elkaar, op een veilige afstand, vanuit thuis.


Studenten mogen weer feesten, Corona-veilige manier

FEESD

Wil je ook een veilig (studenten)feest organiseren? Via een livestream en onze Silent disco apparatuur kan je met je studiegenoten, vrienden, familieleden of collega's vanuit je (studenten)huis feesten.

Netjes volgens de COVID-19 maatregelen en voorkom ook nog eens geluidsoverlast en bonje met de buren :)

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.