Groot studentenfeest gaat toch door!

Dinsdagavond (10 november 2020) gaan 446 studenten samen op een veilige manier feesten. Niet zoals ze gewend zijn in de sociëteit, maar veilig vanuit 63 studentenhuizen.

GRONINGEN | Maandagochtend ontvangen de studentenhuizen een Silent disco pakket vanuit de vereniging. In dit pakket zitten hoofdtelefoons en een zender. De volgende dag kunnen ze inloggen via een livestream en kan het studentenfeest beginnen, veilig vanuit de eigen huishoudens. 

Het feest is dus verspreid over 63 locaties waar de studenten ook allemaal een hoofdtelefoon dragen. Ze feesten dus samen maar ieder apart. Hierdoor voorkomt de vereniging (R.K.S.V. Albertus Magnus) overtreding van de corona maatregelen, geluidsoverlast en eventuele irritaties van buurtbewoners. 

‘Normaal vinden onze verenigingsfeesten plaats in onze eigen sociëteit, genaamd “Ons Eigen Huis”. Nu vindt het feest pas echt een keer helemaal vanuit “Ons Eigen Huis” plaats,’ aldus Ruben van Rossem, bestuurslid van de vereniging. 

Via Snapchat, Instagram en beeldbellen kunnen de studenten contact met elkaar hebben en de ervaring met elkaar delen. Het bestuur heeft er al zin in. Lekker weer ‘ouderwets’ feesten met elkaar, op een veilige afstand, vanuit thuis.

Groot (introductie)feest studenten gaat toch door, dankzij de Silent disco headphones

One comment on “Groot studentenfeest gaat toch door”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram