Haarlemmermeer Silent disco & creatieve feesttenten huren


mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Haarlemmermeer een ontzettend mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. bestel dan stille disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


gala regelen, bestel headphones


Noord-Holland familiefeest/future party huren


sweet 18 regelen, bestel headphones

Een flowerpower, gardenparty of bedrijfsfuif organiseren in Haarlemmermeer en zoek je nog wat originele event-attributen? Wij hebben wat ontzettend mooie extras op voorraad. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco headphones!Een DJ in de buurt boeken voor je tentfeest, examenfuif of tentfeest

In Haarlemmermeer een ervaren en professionele DJ boeken voor je kroegentocht, 18 diner of examenfuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Haarlemmermeer direct sfeervol en mooi te maken.


strandfeest plannen, een hexadome tent


drag queen party/drag queen party verzorgen, boek

Verlichting huren voor je silent disco party

Wil je bij ons de silent disco headsets regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele glamour & glitter party, apres-skifeest of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een partytent uitlichten.

In Haarlemmermeer een creatieve teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een ontzettend leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Noord-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een partytent, circustent, circustent of zeshoekige tent in Haarlemmermeer? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze geweldige opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 184 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Haarlemmermeer.Presentatie met stille disco sets

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie originele sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een geweldige twist!

Event- en feesttent huren in Haarlemmermeer

Zoek je een festivaltent, alu tent, hexadome tent of circustent in Noord-Holland voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie stertent regelen. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je party. Wil je samen een future party of bruiloft organiseren, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je cocktailparty, cocktailparty, bruiloft of ander origineel feest? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 184 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een mooie eventtent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in beverwijk, delftzijl, borger odoorn of bemmel. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
whatsapp contactreserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

bestel in Noord-Holland een beamer voor je creatieve presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en leuke voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend mooi inzetten op een sweet 21, huiskamerfeest, salsa party of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Haarlemmermeer.


(happy) hardcore feest regelen, reserveer sets

Meer informatie

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Haarlemmermeer maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silence disco headphones. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een geweldige oplossing voor je sweet 21, apres-skifeest of drag queen party.

offerte silent disco

18 diner, super leuke headsets bestel

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram