SILENT DISCO HANDLEIDING

Silent disco installatie
(LED hoofdtelefoons)

Het Silent disco pakket bestaat standaard uit één of meerdere zenders, adapter, bekabeling om audio aan te sluiten en een set reserve batterijen voor de hoofdtelefoons. 

Sluit de adapter aan de zender, verbind de bekabeling met de audio apparatuur (bijv. smartphone, tablet, DJ apparatuur etc.) en zet een Silent disco hoofdtelefoon aan (beide oranje knoppen tegelijkertijd indrukkken). 

INSTALLATIE ZWARTE SILENT DISCO HOOFDTELEFOONS

De zwarte hoofdtelefoons Silent disco installatie

Het Silent disco pakket bestaat standaard uit één of meerdere zenders, adapter, bekabeling om audio aan te sluiten en een set reserve batterijen voor de hoofdtelefoons. 

Sluit de adapter aan de zender, verbind de bekabeling met de audio apparatuur (bijv. smartphone, tablet, DJ apparatuur etc.) en zet een Silent disco hoofdtelefoon aan en draai het volume omhoog. 

MIXER OP ACCU AANSLUITEN

Compacte mengpaneel op accu

Deze compacte mixer heeft een accuspanning van +24 uur. Je kan de volume afstellen en eventueel nog een microfoon aansluiten. 

OUTPUT vanaf hier gaat de bekabeling naar de Silent disco zender. 

INPUT vandaf dit punt gaat de bekabeling naar de audio device (bijv. een smartphone, tablet, laptop, DJ apparatuur etc). 

Vergeet op de achterkant van het mengpaneel niet de aan-en-uit-knop. 

COMPACTE ACCU SET

ZENDER OP ACCU

De accu geeft een Silent disco zender spanning voor +24 uur. Je kan de zender verbinden met de accu via de DC kabel. Vervolgen zet je de accu aan door de schuif op ON te zetten. Klik nu eenmaal op de zwarte knop. Nu heeft de zender stroom en kan je verder gaan met het aansluiten van de audio. 

Links naast de zwarte knop kan je zien d.m.v. de bluawe LED verlichting hoeveel spanning de batterij nog heeft. 

Gebruik je de accu niet (meer) zet de schuif dan weer op OFF. 

STERKE ACCU MET OMVORMER

Compacte mengpaneel op accu

Verbind de accu met de rood-zwarte bekabeling (kleur-op-kleur). Zet vervolgens op de 12v omvormer de schakelaar op ON. Nu kan je de adapter of de stekkerdoos aansluiten en kan je verder gaan met het aansluiten van de zender(s).

FEESD

Wij verhuren door heel Nederland, België en Duitsland Silent disco apparatuur. Je kan alleen de apparatuur huren of compleet met een Silent DJ. 

Daarnaast verhuren wij ook unieke feestlocaties. Wij hebben opblaasbaar varken, yellow submarine, nachttent, grijze/roze/XL opblaasbare kerk en meerdere strakke tenten. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.