Heemskerk Silent disco & super leuke feesttenten huren

whatsapp contact


Noord-Holland tentfeest/hollandse avond inhuren


huwelijksverjaardag/house party verzorgen, huur

Verlichting boeken voor je stille disco event

Wil je bij ons de silent disco hoofdtelefoons inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met creatieve verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je leuke hollandse avond, huwelijksfuif of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spantent uitlichten.

originele activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Heemskerk een ontzettend mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat mooie activiteiten inplannen. bestel dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


house party verzorgen, regel headsetsbestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

regel in Noord-Holland een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een woonkamerfeest, (happy) hardcore feest, huwelijksfuif of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Heemskerk.


examenfuif organiseren, bestel headphones

Meer informatie

Wil je een ontzettend leuk tuin-/huisfeest organiseren in Heemskerk maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silent disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je buurtfeest, drag queen party of huwelijksfuif.

offerte silent disco

18 diner, super leuke apparatuur regelIn Heemskerk een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel mooie activiteiten in Noord-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een crossover tent, crossover tent, zeshoekige tent of festivaltent in Heemskerk? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super mooie opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 173 km (2,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Heemskerk.


reunie organiseren, reserveer headsets

Een babyborrel, apres-skifeest of jubileumfeest organiseren in Heemskerk en zoek je nog wat leuke evenement-attributen? Wij hebben wat originele extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!Presentatie met silence disco hoofdtelefoons

Ben je een super mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een originele presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!
Een DJ in de buurt boeken voor je huiskamerfeest, studentenavond of apres-skifeest

In Heemskerk een ervaren en professionele DJ boeken voor je familiefeest, gemaskerd bal of carnaval. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Heemskerk direct sfeervol en geweldig te maken.


housewarming organiseren, een spiegeltent

Event- en feesttent huren in Heemskerk

Zoek je een dome tent, zeshoekige tent, circustent of containeroverkapping in Noord-Holland voor een super mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een originele pagodetent huren. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een leuke eye-catcher voor je party. Wil je samen een hollandse avond of apres-skifeest plannen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je sweet 16, tuinfeest, sweet 18 of ander super leuk feest? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 173 km (2,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke partytent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in leidschendam voorburg, hellendoorn, noordoostpolder of zutphen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram