Heerenveen Silent disco & geweldige feesttenten huren








Event- en feesttent huren in Heerenveen

Zoek je een parachute overkapping, stertent, spantent of dome tent in Friesland voor een ontzettend leuke evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke festivaltent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een ontzettend leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een foute avond of 18 diner organiseren, laat ons dan een ontzettend leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je gemaskerd bal, foute avond, huiskamerfeest of ander origineel feest? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 187 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in dordrecht, rijswijk, zaandstad of heemstede. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

regel in Friesland een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en creatieve voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een gala, bedrijfsfeest, studentenavond of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Heerenveen.


examenstunt verzorgen, huur hoofdtelefoons

Meer informatie

Friesland huwelijksfuif/familiefeest boeken


whatsapp contact




Presentatie met silent disco sets

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend leuke eventlocatie / vergaderruimte in Friesland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Friesland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headphones verzorgd. Het was een creatieve netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je 70s 80s 90s party, housewarming of house party

In Heerenveen een ervaren en professionele DJ boeken voor je apres-skifeest, 21 diner of welkom home fuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Friesland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een ontzettend mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de mooie evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Heerenveen direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


huiskamerfeest regelen, een alu tent


flowerpower/gemaskerd bal organiseren, reserveer

Verlichting bestellen voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de stille disco headsets inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke reunie, woonkamerfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een blaastent uitlichten.


glamour & glitter party regelen, bestel headphones

Een studentenavond, tentfeest of boerenfeest organiseren in Heerenveen en zoek je nog wat originele party-attributen? Wij hebben wat originele extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco headsets!

In Heerenveen een super mooie teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Friesland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een pagodetent, dome tent, blaastent of pagodetent in Heerenveen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend leuke opblaasbare tenten of mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 187 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Heerenveen.

originele activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Heerenveen een super mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. reserveer dan stille disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super mooie kroegentocht in de binnenstad. Een super mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


70s 80s 90s party plannen, bestel headsets


Wil je een geweldig tuin-/huisfeest organiseren in Heerenveen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silent disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een mooie oplossing voor je examenfeest, examenfeest of boerenfeest.

offerte silent disco

babyborrel, geweldige hoofdtelefoons boek



FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram