Heerlen Silent disco & geweldige feesttenten huren


Limburg 18 diner/strandfeest regelen

Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksfeest, examenstunt of maffia thema fuif

In Heerlen een ervaren en professionele DJ boeken voor je huwelijksfuif, tuinfeest of drag queen party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Limburg werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een geweldige meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Heerlen direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


carnaval plannen, een vouwtent

Wil je een ontzettend leuk tuin-/huisfeest organiseren in Heerlen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons stille disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door leuk feesten. Ook een ontzettend leuke oplossing voor je maffia thema fuif, woonkamerfeest of huwelijksverjaardag.

offerte silent disco

drag queen party, creatieve headphones regel

Presentatie met stille disco headphones

Ben je een ontzettend leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een creatieve eventlocatie / vergaderruimte in Limburg weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Limburg. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie creatieve sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco sets verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!

boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

huur in Limburg een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een (happy) hardcore feest, salsa party, gemaskerd bal of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Heerlen.


glamour & glitter party organiseren, bestel headsets

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Heerlen

Zoek je een blaastent, parachute overkapping, spantent of circustent in Limburg voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een leuke flex tent huren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een leuke eye-catcher voor je feest. Wil je samen een examenfeest of buurtfeest plannen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je maffia thema fuif, bruiloft, gala of ander geweldig evenement? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 247 km (2,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in spijkenisse, dronten, apeldoorn of den helder. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

In Heerlen een ontzettend mooie teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een geweldige teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend mooie activiteiten in Limburg vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een spiegeltent, spantent, spantent of circustent in Heerlen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 247 km (2,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Heerlen.


welkom home fuif/examenstunt verzorgen, regel

Verlichting boeken voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de silent disco headphones bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend leuke verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend leuke bruiloft, studentenavond of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een originele feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een vouwtent uitlichten.

creatieve activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Heerlen een ontzettend leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat creatieve activiteiten inplannen. boek dan stille disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een originele kroegentocht in de binnenstad. Een leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


bruiloft organiseren, regel sets

whatsapp contact

huwelijksfuif organiseren, bestel hoofdtelefoons

Een familiefeest, maffia thema fuif of strandfeest organiseren in Heerlen en zoek je nog wat super mooie feest-attributen? Wij hebben wat ontzettend mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco sets!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram