Heusden Silent disco & mooie feesttenten huren

whatsapp contact


Noord-Brabant future party/sweet 21 bestellen

In Heusden een geweldige teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de mooie teambuilding afterparty. Zoek je een festivaltent, alu tent, blaastent of circustent in Heusden? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super mooie opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 120 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Heusden.


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Noord-Brabant een beamer voor je creatieve presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een examenfuif, examenfuif, tentfeest of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Heusden.


bedrijfsfeest plannen, regel apparatuur

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Heusden

Zoek je een parachute overkapping, flex tent, gazebo tent of gazebo tent in Noord-Brabant voor een ontzettend leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een mooie stertent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een mooie eye-catcher voor je feest. Wil je samen een examenfeest of reunie plannen, laat ons dan een ontzettend leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je examenfeest, babyborrel, huwelijksverjaardag of ander ontzettend mooi party? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 120 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in rotterdam, harderwijk, doetinchem of alphen aan den rijn. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Heusden maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons stille disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een super mooie oplossing voor je gemaskerd bal, (happy) hardcore feest of gemaskerd bal.

offerte silent disco

familiefeest, mooie headphones bestelPresentatie met silence disco koptelefoons

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 silent disco hoofdtelefoons verzorgd. Het was een mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Heusden een originele activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. boek dan silence disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


babyborrel verzorgen, reserveer hoofdtelefoonssweet 18/schoolfeest regelen, regel

Verlichting boeken voor je stille disco event

Wil je bij ons de silent disco headphones bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige woonkamerfeest, (happy) hardcore feest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een hexadome tent uitlichten.Een DJ in de buurt boeken voor je 18 diner, examenfuif of familiefeest

In Heusden een ervaren en professionele DJ boeken voor je babyborrel, merenque party of sweet 18. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan creatieve DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Heusden direct sfeervol en super mooi te maken.


sweet 18 plannen, een stretchtent


examenstunt organiseren, bestel hoofdtelefoons

Een examenfuif, strandfeest of house party organiseren in Heusden en zoek je nog wat super leuke party-attributen? Wij hebben wat originele extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. creatieve sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram