Horst aan de Maas Silent disco & geweldige feesttenten huren


Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Horst aan de Maas maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silence disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een creatieve oplossing voor je (happy) hardcore feest, gala of 21 diner.

offerte silent disco

bedrijfsfuif, super mooie koptelefoons bestelLimburg flowerpower/huiskamerfeest inhuren

Event- en feesttent huren in Horst aan de Maas

Zoek je een zeshoekige tent, flex tent, partytent of stertent in Limburg voor een super mooie feest. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie alu tent regelen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je feest. Wil je samen een tentfeest of sweet 16 regelen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je hollandse avond, huiskamerfeest, familiefeest of ander mooi event? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 124 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele feesttent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in stadskanaal, boxtel, utrecht of nieuwegein. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
whatsapp contactexamenstunt/carnaval verzorgen, reserveer

Verlichting regelen voor je silence disco feest

Wil je bij ons de stille disco sets boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige strandfeest, kroegentocht of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een originele feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spiegeltent uitlichten.super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Horst aan de Maas een super mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. huur dan silence disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


beachparty verzorgen, bestel hoofdtelefoons
Presentatie met stille disco apparatuur

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Limburg weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Limburg. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een mooie netwerkborrel hebben wij 650 silent disco sets verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je bruiloft, schoolfeest of tentfeest

In Horst aan de Maas een ervaren en professionele DJ boeken voor je examenfuif, huwelijksfuif of sweet 21. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Limburg werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de creatieve party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Horst aan de Maas direct sfeervol en super leuk te maken.


examenfuif organiseren, een gazebo tent


tuinfeest verzorgen, regel apparatuur

Een buurtfeest, strandfeest of bedrijfsfuif organiseren in Horst aan de Maas en zoek je nog wat geweldige feest-attributen? Wij hebben wat geweldige extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco koptelefoons!

In Horst aan de Maas een leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Limburg vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend mooie teambuilding afterparty. Zoek je een blaastent, stertent, hexadome tent of zeshoekige tent in Horst aan de Maas? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend leuke opblaasbare tenten of leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 124 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Horst aan de Maas.


reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

reserveer in Limburg een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend leuk inzetten op een sweet 18, studentenavond, merenque party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Horst aan de Maas.


bedrijfsfuif regelen, bestel hoofdtelefoons

Meer informatie

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram