Huissen Silent disco & mooie feesttenten huren


Gelderland huwelijksverjaardag/sweet 21 boeken

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Huissen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons stille disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een ontzettend mooie oplossing voor je schoolfeest, boerenfeest of jubileumfeest.

offerte silent disco

tuinfeest, ontzettend mooie sets huur


whatsapp contact


In Huissen een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een geweldige teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een circustent, spantent, stertent of zeshoekige tent in Huissen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 143 km (1,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Huissen.

Event- en feesttent huren in Huissen

Zoek je een festivaltent, parachute overkapping, circustent of hexadome tent in Gelderland voor een originele event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie hexadome tent boeken. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een ontzettend leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een merenque party of cocktailparty plannen, laat ons dan een super mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je kroegentocht, 21 diner, huwelijksfuif of ander creatief party? Dan kunnen wij zeker een ontzettend mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 143 km (1,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super mooie eventtent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in huissen, hengelo, werkendam of etten leur. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

originele activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Huissen een super mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat creatieve activiteiten inplannen. bestel dan silent disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een mooie kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


schoolfeest plannen, bestel headsetsregel een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

reserveer in Gelderland een beamer voor je originele presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een gemaskerd bal, familiefeest, welkom home fuif of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Huissen.


cocktailparty organiseren, regel headsets

Meer informatie


studentenavond/house party verzorgen, reserveer

Verlichting bestellen voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de stille disco apparatuur bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met originele verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke future party, future party of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een alu tent uitlichten.


reunie verzorgen, huur apparatuur

Een sweet 21, house party of woonkamerfeest organiseren in Huissen en zoek je nog wat creatieve feest-attributen? Wij hebben wat super mooie extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco sets!

Presentatie met stille disco apparatuur

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je sweet 21, huwelijksfeest of schoolfeest

In Huissen een ervaren en professionele DJ boeken voor je cocktailparty, kroegentocht of studentenavond. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Huissen direct sfeervol en super mooi te maken.


gala regelen, een parachute overkapping

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram