Katwijk Silent disco & super leuke feesttenten huren
Zuid-Holland hollandse avond/huwelijksfuif bestellen

huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

reserveer in Zuid-Holland een beamer voor je ontzettend leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een house party, future party, 70s 80s 90s party of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Katwijk.


future party plannen, reserveer sets

Meer informatie

Wil je een ontzettend leuk tuin-/huisfeest organiseren in Katwijk maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silent disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend leuk feesten. Ook een ontzettend mooie oplossing voor je boerenfeest, flowerpower of huiskamerfeest.

offerte silent disco

housewarming, ontzettend leuke headphones bestel
merenque party organiseren, bestel sets

Een glamour & glitter party, studentenavond of beachparty organiseren in Katwijk en zoek je nog wat super leuke feest-attributen? Wij hebben wat originele extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!

Event- en feesttent huren in Katwijk

Zoek je een stertent, flex tent, vouwtent of alu tent in Zuid-Holland voor een ontzettend mooie event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie gazebo tent huren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een mooie eye-catcher voor je event. Wil je samen een salsa party of cocktailparty verzorgen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je tentfeest, cocktailparty, cocktailparty of ander geweldig event? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 106 km (2,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend mooie feesttent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in vlissingen, waddinxveen, veenendaal of dalfsen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met stille disco sets

Ben je een ontzettend leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend leuke eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco sets verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de creatieve sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!

In Katwijk een ontzettend mooie teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een partytent, alu tent, partytent of hexadome tent in Katwijk? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of ontzettend leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 106 km (2,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Katwijk.Een DJ in de buurt boeken voor je beachparty, 70s 80s 90s party of bedrijfsfeest

In Katwijk een ervaren en professionele DJ boeken voor je sweet 18, schoolfeest of huwelijksverjaardag. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan originele DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Katwijk direct sfeervol en origineel te maken.


bedrijfsfeest verzorgen, een containeroverkapping

ontzettend leuke activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Katwijk een ontzettend mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. bestel dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


21 diner organiseren, regel headsetsbruiloft/merenque party regelen, regel

Verlichting regelen voor je silence disco event

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie huwelijksfuif, house party of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een containeroverkapping uitlichten.
whatsapp contact


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram