Kerkrade Silent disco & mooie feesttenten huren


ontzettend leuke activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Kerkrade een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend leuke locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. reserveer dan stille disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


familiefeest plannen, regel koptelefoonscocktailparty verzorgen, reserveer headsets

Een buurtfeest, bedrijfsfuif of future party organiseren in Kerkrade en zoek je nog wat leuke event-attributen? Wij hebben wat leuke extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headsets!

In Kerkrade een originele teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Limburg vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend mooie teambuilding afterparty. Zoek je een flex tent, dome tent, hexadome tent of partytent in Kerkrade? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze leuke opblaasbare tenten of super mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 141 km (2,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Kerkrade.

Event- en feesttent huren in Kerkrade

Zoek je een festivaltent, zeshoekige tent, blaastent of blaastent in Limburg voor een ontzettend leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke alu tent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je feest. Wil je samen een 70s 80s 90s party of boerenfeest regelen, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je 21 diner, jubileumfeest, bedrijfsfuif of ander origineel event? Dan kunnen wij zeker een ontzettend mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 141 km (2,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in rheden, hoogeveen, zoetermeer of maassluis. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met silence disco koptelefoons

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Limburg weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Limburg. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco sets verzorgd. Het was een super mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een geweldige twist!
Een DJ in de buurt boeken voor je maffia thema fuif, examenfeest of hollandse avond

In Kerkrade een ervaren en professionele DJ boeken voor je 70s 80s 90s party, buurtfeest of drag queen party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan creatieve DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Limburg werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Kerkrade direct sfeervol en super leuk te maken.


carnaval regelen, een partytent

Limburg familiefeest/(happy) hardcore feest boeken


whatsapp contact


Wil je een geweldig tuin-/huisfeest organiseren in Kerkrade maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silence disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een leuke oplossing voor je gemaskerd bal, house party of merenque party.

offerte silent disco

woonkamerfeest, ontzettend leuke headphones bestel
babyborrel/foute avond organiseren, boek

Verlichting regelen voor je stille disco feest

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je leuke cocktailparty, gardenparty of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een flex tent uitlichten.


reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

regel in Limburg een beamer voor je creatieve presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend mooi inzetten op een tentfeest, buurtfeest, sweet 21 of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Kerkrade.


examenstunt plannen, huur apparatuur

Meer informatie

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram