Leiderdorp Silent disco & super mooie feesttenten hurenglamour & glitter party plannen, regel koptelefoons

Een buurtfeest, 21 diner of huwelijksfeest organiseren in Leiderdorp en zoek je nog wat super leuke evenement-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco koptelefoons!


future party/babyborrel regelen, huur

Verlichting reserveren voor je silent disco feest

Wil je bij ons de stille disco headphones huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met originele verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige housewarming, 21 diner of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een gazebo tent uitlichten.
whatsapp contact


geweldige activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Leiderdorp een mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een super mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


huwelijksfuif plannen, boek headphones


Zuid-Holland examenstunt/schoolfeest huren

Een DJ in de buurt boeken voor je beachparty, strandfeest of strandfeest

In Leiderdorp een ervaren en professionele DJ boeken voor je sweet 18, buurtfeest of familiefeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de originele party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Leiderdorp direct sfeervol en ontzettend mooi te maken.


huwelijksverjaardag regelen, een blaastentPresentatie met stille disco hoofdtelefoons

Ben je een leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een geweldige presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco sets verzorgd. Het was een mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!

Wil je een mooi tuin-/huisfeest organiseren in Leiderdorp maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons stille disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door origineel feesten. Ook een super leuke oplossing voor je (happy) hardcore feest, sweet 16 of examenfuif.

offerte silent disco

tentfeest, leuke sets bestelIn Leiderdorp een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend mooie teambuilding afterparty. Zoek je een gazebo tent, zeshoekige tent, stertent of partytent in Leiderdorp? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of ontzettend mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 295 km (2,2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Leiderdorp.

Event- en feesttent huren in Leiderdorp

Zoek je een stretchtent, crossover tent, spiegeltent of crossover tent in Zuid-Holland voor een super leuke party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een geweldige stretchtent huren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je feest. Wil je samen een housewarming of drag queen party plannen, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je carnaval, huwelijksfeest, reunie of ander mooi event? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 295 km (2,2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in uithoorn, langedijk, hengelo of apeldoorn. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

boek in Zuid-Holland een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een merenque party, 18 diner, 70s 80s 90s party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Leiderdorp.


maffia thema fuif plannen, reserveer apparatuur

Meer informatieFEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram