Leusden Silent disco & super leuke feesttenten huren
Presentatie met stille disco koptelefoons

Ben je een creatieve presentatie aan het voorbereiden en heb je een originele eventlocatie / vergaderruimte in Utrecht weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Utrecht. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe creatief is dat.

Voorbeeld: voor een geweldige netwerkborrel hebben wij 650 stille disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een leuke twist!

In Leusden een creatieve teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Utrecht vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een blaastent, dome tent, stertent of stretchtent in Leusden? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of super mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 164 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Leusden.

Utrecht cocktailparty/huiskamerfeest regelen

boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

boek in Utrecht een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en creatieve voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een merenque party, schoolfeest, gemaskerd bal of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Leusden.


huwelijksverjaardag plannen, huur headphones

Meer informatie
whatsapp contact
Event- en feesttent huren in Leusden

Zoek je een stretchtent, gazebo tent, zeshoekige tent of parachute overkapping in Utrecht voor een ontzettend mooie evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke alu tent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een creatieve eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een merenque party of buurtfeest plannen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je beachparty, glamour & glitter party, 18 diner of ander geweldig evenement? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 164 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend mooie eventtent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in vught, hilversum, gendt of den helder. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


sweet 21 verzorgen, regel headsets

Een studentenavond, 18 diner of tuinfeest organiseren in Leusden en zoek je nog wat ontzettend mooie evenement-attributen? Wij hebben wat ontzettend mooie extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco sets!

creatieve activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Leusden een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super mooie locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend leuke activiteiten inplannen. boek dan silent disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een super mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


schoolfeest verzorgen, bestel headphones
Een DJ in de buurt boeken voor je gemaskerd bal, merenque party of examenstunt

In Leusden een ervaren en professionele DJ boeken voor je sweet 18, tentfeest of future party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Utrecht werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Leusden direct sfeervol en creatief te maken.


cocktailparty regelen, een dome tent


foute avond/jubileumfeest verzorgen, reserveer

Verlichting regelen voor je silence disco event

Wil je bij ons de silence disco headsets bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je geweldige future party, merenque party of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spiegeltent uitlichten.

Wil je een super mooi tuin-/huisfeest organiseren in Leusden maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silence disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je cocktailparty, housewarming of flowerpower.

offerte silent disco

examenfuif, ontzettend leuke headsets regelFEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram