Meppel Silent disco & geweldige feesttenten hurenwhatsapp contactcocktailparty regelen, boek headphones

Een babyborrel, cocktailparty of 18 diner organiseren in Meppel en zoek je nog wat super leuke party-attributen? Wij hebben wat super leuke extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!

Event- en feesttent huren in Meppel

Zoek je een containeroverkapping, dome tent, blaastent of vouwtent in Drenthe voor een leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een leuke alu tent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een kroegentocht of strandfeest regelen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je babyborrel, 70s 80s 90s party, kroegentocht of ander mooi evenement? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 166 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super mooie feesttent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in utrecht, etten leur, stein of schouwen duiveland. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


drag queen party/buurtfeest regelen, huur

Verlichting huren voor je silent disco event

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke foute avond, huiskamerfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een creatieve feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een festivaltent uitlichten.

In Meppel een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een creatieve teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Drenthe vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de geweldige teambuilding afterparty. Zoek je een alu tent, hexadome tent, gazebo tent of blaastent in Meppel? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of super mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 166 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Meppel.Presentatie met silent disco headsets

Ben je een creatieve presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend leuke eventlocatie / vergaderruimte in Drenthe weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Drenthe. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco koptelefoons verzorgd. Het was een super mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je gardenparty, gala of house party

In Meppel een ervaren en professionele DJ boeken voor je woonkamerfeest, sweet 16 of tuinfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan originele DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Drenthe werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Meppel direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


huwelijksverjaardag organiseren, een gazebo tent


huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

reserveer in Drenthe een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super mooie voorstellingen kan je de beamer ook geweldig inzetten op een woonkamerfeest, familiefeest, merenque party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Meppel.


examenstunt plannen, regel apparatuur

Meer informatie

Drenthe bruiloft/bedrijfsfuif bestellen

Wil je een origineel tuin-/huisfeest organiseren in Meppel maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silence disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door creatief feesten. Ook een ontzettend leuke oplossing voor je gemaskerd bal, cocktailparty of buurtfeest.

offerte silent disco

kroegentocht, originele headphones huursuper mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Meppel een originele activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat geweldige activiteiten inplannen. regel dan stille disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een originele kroegentocht in de binnenstad. Een leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


schoolfeest regelen, bestel koptelefoons


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram