Moerdijk Silent disco & super mooie feesttenten huren

whatsapp contact
Een DJ in de buurt boeken voor je bedrijfsfeest, reunie of huwelijksfuif

In Moerdijk een ervaren en professionele DJ boeken voor je babyborrel, strandfeest of gemaskerd bal. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Moerdijk direct sfeervol en mooi te maken.


welkom home fuif plannen, een hexadome tent


glamour & glitter party/woonkamerfeest verzorgen, huur

Verlichting boeken voor je stille disco party

Wil je bij ons de silent disco apparatuur bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met mooie verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele huwelijksverjaardag, boerenfeest of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een creatieve feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stertent uitlichten.

Presentatie met silence disco koptelefoons

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een geweldige eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headsets op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco koptelefoons verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de creatieve sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een geweldige twist!


foute avond plannen, bestel headsets

Een salsa party, examenfuif of 70s 80s 90s party organiseren in Moerdijk en zoek je nog wat ontzettend mooie party-attributen? Wij hebben wat leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco apparatuur!

Event- en feesttent huren in Moerdijk

Zoek je een gazebo tent, containeroverkapping, pagodetent of stretchtent in Noord-Brabant voor een ontzettend leuke evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een geweldige hexadome tent huren. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je party. Wil je samen een foute avond of tuinfeest organiseren, laat ons dan een super mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je buurtfeest, strandfeest, kroegentocht of ander leuk evenement? Dan kunnen wij zeker een mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 100 km (2,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele eventtent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in hengelo, leidschendam voorburg, zeist of breda. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Noord-Brabant 70s 80s 90s party/huiskamerfeest inhuren

In Moerdijk een super leuke teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een spantent, pagodetent, circustent of hexadome tent in Moerdijk? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 100 km (2,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Moerdijk.


reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

regel in Noord-Brabant een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend mooi inzetten op een beachparty, familiefeest, huwelijksfeest of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Moerdijk.


tuinfeest verzorgen, boek headphones

Meer informatie

Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Moerdijk maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons silent disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een mooie oplossing voor je merenque party, 21 diner of woonkamerfeest.

offerte silent disco

tentfeest, super leuke headphones regelsuper mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Moerdijk een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. boek dan stille disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


(happy) hardcore feest plannen, boek koptelefoons


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram