Logo
Op dit moment 30 amazone bomen8% van een huis in Sri Lanka, 5 schildpadden en 12 bunds (gaten)
BIG IMPACT NFT - Huis in Sri Lanka
BIG IMPACT NFT - Justdiggit
Amazone boom kopen
Baby schilpad kopen

AMAZONE BOMEN

You vexed shy mirth now noise. Talked him people valley add use her depend letter. Allowance too applauded now way something recommend.
BEKIJK NFT'SLEES MEER

KOOP EEN NFT BOOM 

 

Een afbeelding van een verveelde aap voor 2,9 miljoen euro of een korte video van een basketbalwedstrijd voor ruim 200.000 euro. NFT’s zijn populairder dan ooit. Twee Twentenaren willen deze bijzondere online markt omzetten naar amazone bomen. 

NFT’s zijn simpelweg koopcontracten in de digitale wereld, verteld Maikel Oosterink (28) lachend. Want zo simpel is het namelijk niet. NFT staat voor Non Fundable Token, wat kort gezegd inhoudt dat je kan aantonen dat je de eigenaar bent van een bepaald online object. Dit kan een afbeelding, video of zelfs een bericht zijn. Het is dus een bijzondere online markt waar ontzettend veel verhandeld en geïnvesteerd wordt.

Samen hebben Maikel en Wessel Bottenberg (30) ruim duizend online kunstwerken gemaakt van bomen en vanmorgen is hier een gedeelte van gepubliceerd als NFT. Met de opbrengsten van de afbeeldingen willen de de vrienden bomen laten planten in de amazone. Voor elke twee euro dat een NFT oplevert zorgen wij ervoor dat er een boom geplant word in het amazone regenwoud.

Kilometer CO2 compenseren

Wessel Bottenberg heeft een eigen onderneming en maakt veel kilometers per jaar. Om zijn uitstoot van zijn dieselauto toch deels te compenseren berekend de ondernemer jaarlijks hoeveel amazone bomen er geplant moeten worden ten opzichte van zijn kilometerstand. Het zijn kleine stappen maar toch probeer ik zo ieder jaar weer een stukje groener te worden, aldus Bottenberg.

Beide heren zijn geïnteresseerd in de crypto wereld en NFT’s. Het verbaast Maikel telkens weer hoe een simpele afbeelding of video van een paar euro verhandeld kan worden naar getallen met veel nullen. Influencers, bekendheden en grote merken zetten ontzettend veel in op de NFT’s en zo word het wereldwijd steeds populairder. Een reden voor de twee heren om het idee van CO2 compensatie en deze wereldwijde online handelsmarkt te combineren.

Op de website nftpixeltree.nl kan zien hoeveel bomen er al geplant zijn. Tevens vind je een duidelijk NFT uitleg en kan je zelf deze online markt betreden. Snap je er helemaal niks van maar wil je wel een amazone boom kopen? Dan kan je ook rechtstreeks een boom aanschaffen en krijg je een bewijs per mail. 

AMAZONE BOMEN

You vexed shy mirth now noise. Talked him people valley add use her depend letter. Allowance too applauded now way something recommend.
BEKIJK NFT'SLEES MEER

WIE ZIJN WIJ?

Maikel Oosterink

MAIKEL OOSTERINK

lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit< sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua> ut enim ad minim veniam< quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat> duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur> excepteur sint occaecat cupidatat non proident< sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Wessel Bottenberg

WESSEL BOTTENBERG

In de zomer bouw ik tenten op festivals en in winter ga ik heerlijk op reis. Mijn vrienden beschrijven mij als een druk mannetje en ben dan ook dol op leuke projecten uitvoeren. Persoonlijk vind ik dat ik nog veel te weinig 'goeds' doe voor moedernatuur. Ik rij met een dieselauto naar evenementen, heb geen zonnepanelen en gebruik nog steeds veel te veel plastic. Iets wat ik zeker moet en wil veranderen in de toekomst. Voor nu.. heb ik samen met Maikel dit leuke NFT project opgezet :) 

Alleen een donatie doen?

Vind je NFT's te ingewikkeld en wil je gewoon een amazone boom kopen, gedeelte van een Sri Lankaans huis, een bund laten graven of een baby schildpad sponsoren? Dan kan dat ook natuurlijk. Per mail ontvang je een certificaat op persoons- of bedrijfsnaam. Waardoor je hieronder in de lijst ons kan controleren ✅

HAVE A QUESTION?

Feel Free to Contact Us

Tel. 06-12345678
Mail [email protected]
Persmateriaal downloaden ▸

leaf linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram