Nijmegen Silent disco & mooie feesttenten huren


In Nijmegen een ontzettend leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een creatieve teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel creatieve activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een spantent, crossover tent, pagodetent of gazebo tent in Nijmegen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 149 km (1,4 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Nijmegen.

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Nijmegen een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. huur dan stille disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


18 diner verzorgen, huur headsets

whatsapp contact

hollandse avond verzorgen, boek sets

Een flowerpower, salsa party of cocktailparty organiseren in Nijmegen en zoek je nog wat mooie event-attributen? Wij hebben wat mooie extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!


boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

huur in Gelderland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook geweldig inzetten op een salsa party, woonkamerfeest, examenstunt of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Nijmegen.


housewarming organiseren, boek koptelefoons

Meer informatie

Gelderland welkom home fuif/huwelijksfuif boeken

Een DJ in de buurt boeken voor je hollandse avond, sweet 21 of kroegentocht

In Nijmegen een ervaren en professionele DJ boeken voor je housewarming, buurtfeest of beachparty. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Nijmegen direct sfeervol en ontzettend mooi te maken.


gardenparty regelen, een zeshoekige tent

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Nijmegen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silent disco headphones. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door creatief feesten. Ook een super mooie oplossing voor je babyborrel, apres-skifeest of gardenparty.

offerte silent disco

huwelijksfuif, super leuke sets huur

Presentatie met silent disco apparatuur

Ben je een super mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend mooie eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend mooie twist!

Event- en feesttent huren in Nijmegen

Zoek je een parachute overkapping, stertent, dome tent of festivaltent in Gelderland voor een mooie evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een creatieve crossover tent regelen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een ontzettend leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een gardenparty of 21 diner verzorgen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je examenfuif, kroegentocht, strandfeest of ander mooi feest? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 149 km (1,4 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een geweldige partytent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in buren, leiden, kerkrade of wageningen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


18 diner/huwelijksverjaardag regelen, bestel

Verlichting reserveren voor je silence disco feest

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele (happy) hardcore feest, apres-skifeest of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een blaastent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram