Noordoostpolder Silent disco & super mooie feesttenten huren

whatsapp contactreserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Flevoland een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook origineel inzetten op een boerenfeest, house party, maffia thema fuif of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Noordoostpolder.


strandfeest verzorgen, reserveer headphones

Meer informatie

In Noordoostpolder een ontzettend leuke teambuilding dag plannen?

Ben je bezig met een originele teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel geweldige activiteiten in Flevoland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de leuke teambuilding afterparty. Zoek je een vouwtent, circustent, dome tent of hexadome tent in Noordoostpolder? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super mooie opblaasbare tenten of ontzettend mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 63 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Noordoostpolder.Flevoland examenstunt/bedrijfsfeest boeken

Event- en feesttent huren in Noordoostpolder

Zoek je een crossover tent, stertent, containeroverkapping of festivaltent in Flevoland voor een ontzettend mooie feest. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke circustent boeken. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super mooie eye-catcher voor je event. Wil je samen een familiefeest of welkom home fuif verzorgen, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je gardenparty, sweet 18, glamour & glitter party of ander super leuk feest? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 63 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een geweldige partytent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in gorinchem, soest, wageningen of soest. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in Noordoostpolder maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons stille disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door leuk feesten. Ook een geweldige oplossing voor je gala, huwelijksverjaardag of (happy) hardcore feest.

offerte silent disco

gala, super mooie headphones reserveer

Een DJ in de buurt boeken voor je kroegentocht, hollandse avond of glamour & glitter party

In Noordoostpolder een ervaren en professionele DJ boeken voor je tuinfeest, carnaval of boerenfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Flevoland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Noordoostpolder direct sfeervol en super leuk te maken.


apres-skifeest plannen, een partytentPresentatie met silent disco headphones

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Flevoland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Flevoland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe origineel is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headphones verzorgd. Het was een geweldige netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!


examenstunt/21 diner regelen, regel

Verlichting inhuren voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de silence disco hoofdtelefoons huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met originele verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend leuke gala, studentenavond of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een zeshoekige tent uitlichten.

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Noordoostpolder een geweldige activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een geweldige locatie gevonden en wil nu nog wat mooie activiteiten inplannen. reserveer dan silence disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een geweldige activiteit voor je hele vriendengroep.


gemaskerd bal plannen, boek hoofdtelefoons21 diner verzorgen, boek headphones

Een gala, sweet 18 of schoolfeest organiseren in Noordoostpolder en zoek je nog wat geweldige evenement-attributen? Wij hebben wat super leuke extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram