Oldenzaal Silent disco & super mooie feesttenten huren

whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Oldenzaal

Zoek je een festivaltent, blaastent, circustent of partytent in Overijssel voor een creatieve evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie parachute overkapping inhuren. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een 18 diner of carnaval organiseren, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je buurtfeest, boerenfeest, cocktailparty of ander ontzettend leuk feest? Dan kunnen wij zeker een ontzettend mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 190 km (50 min) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in barneveld, almelo, deventer of goes. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


bedrijfsfuif verzorgen, boek hoofdtelefoons

Een carnaval, house party of examenfuif organiseren in Oldenzaal en zoek je nog wat creatieve party-attributen? Wij hebben wat creatieve extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco headphones!Een DJ in de buurt boeken voor je beachparty, tentfeest of welkom home fuif

In Oldenzaal een ervaren en professionele DJ boeken voor je foute avond, bedrijfsfeest of buurtfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Overijssel werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Oldenzaal direct sfeervol en origineel te maken.


boerenfeest verzorgen, een gazebo tent

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Oldenzaal maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silent disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door creatief feesten. Ook een super leuke oplossing voor je sweet 21, huiskamerfeest of bruiloft.

offerte silent disco

18 diner, leuke sets regelOverijssel foute avond/gardenparty bestellen

Presentatie met stille disco apparatuur

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Overijssel weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een geweldige presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Overijssel. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headphones verzorgd. Het was een geweldige netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een leuke twist!

creatieve activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Oldenzaal een geweldige activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super mooie kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


housewarming plannen, boek koptelefoonsdrag queen party/strandfeest organiseren, huur

Verlichting bestellen voor je silent disco evenement

Wil je bij ons de silent disco headsets regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele gardenparty, examenstunt of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een flex tent uitlichten.
huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Overijssel een beamer voor je originele presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook mooi inzetten op een schoolfeest, 18 diner, glamour & glitter party of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Oldenzaal.


welkom home fuif verzorgen, huur hoofdtelefoons

Meer informatie

In Oldenzaal een ontzettend leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een originele teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Overijssel vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere originele activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een hexadome tent, gazebo tent, alu tent of hexadome tent in Oldenzaal? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 190 km (50 min rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Oldenzaal.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram