OPBLAASBARE FABRIEK

OUDE OPBLAASBARE FABRIEK /
 ROMNEY LOODS HUREN

Gaaf hé, die oude verroeste loodsen die je soms op een verlaten plek ziet staan. Kapotte ruiten, opengebroken deuren en onkruid dat door de muur groeit.

Wij kunnen een oud pand/fabriek/romney loods op jou evenement plaatsen. De feesttent is snel opgeblazen op een groot plein, festivalterrein of achterin je tuin.
Offerte aanvraag
Feest opblaasbare fabriek

Sfeervolle oude fabriek op je event

Soms krijgen leegstaande bedrijfshallen een nieuw leven. Ze worden omgebouwd tot studio's of creatieve bedrijven beginnen er een kantoor. Maar sommige mensen zien ook wat anders in deze gebouwen, namelijk de perfecte plek voor een dik underground feest .

Het pand is van zichtzelf al heel sfeervol, het heeft een verhaal. Het is de perfecte plek voor een gaaf feest! Maar helaas mag zo'n pand niet altijd gebruikt worden of krijg je er geen vergunning voor. De constructie is niet goedgekeurd of het verlaten gebouw staat op een slecht toegankelijke locatie. 

Dit bracht ons op het idee om een oude fabriek na te bouwen als opblaasbare feesttent. Zo kunnen wij snel op locatie een complete fabriek met romney loods opbouwen.

LengteBreedteHoogte
Buiten20m10m6m*
Binnen18m8m5m
Aantal mensen285

* De schoorstenen reiken naar een hoogte van 8m. 

Offerte aanvraag

Sfeervolle oude fabriek op je event

Denkbeeldig kan je deze feest fabriek opdelen in twee gedeeltes: de romney loods en de fabriek. Een 'echte' romneyloods is gemaakt van een frame met metalen platen. Staat deze loods voor een langere tijd buiten en worden de platen niet of slecht onderhouden dan gaan deze roesten. Dat effect zie je ook bij deze opblaasbare event tent. 

Het achterste gedeelte van de tent (la fabrique) is helaas ook slecht onderhouden. Het voeg-/steenwerk ziet er kapot en verkleurd uit. Daarnaast heeft het oude gebouw zeven grote ramen op een hoogte van 4m. Deze zijn ook volledige bedrukt. Ze zien eruit als robuuste grote ramen die helaas wel in de loop der jaren flink beschadigd zijn.

De opblaabare fabriek heeft in totaal vier deuren. Het publiek kan dus de tent betreden via de drie deuren in de romneyloods of via de feest fabriek.

Offerte aanvraag
Geweldige fabriek feesttent

Overzicht van evenementen

Een leuk overzicht van evenementen waar onze feestfabriek ingezet is :)

Offerte aanvragen

  captcha

  ? Na een feest, activiteit of evenement berekenen wij de CO2 uitstoot van de boeking. Afhankelijk van de tijdsduur en de stroomvoorziening (vaste stroom / aggregaat). Vervolgens compenseren wij dit met het planten van Amazone bomen en ontvangt de organisatie een bewijs per mail ?

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  paperclipcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram