DE REGENBOOG FEESTTENT 

Onze nieuwste opblaasbare feest- en festivaltent is volledig gekleurd in de LGBTQ+ regenboog kleuren. Geef jullie festival, pop-up event of andere activiteit direct een positieve vibe met deze kleurrijke feesttent

De kleurrijkste feesttent van Nederland 🌈

Yeah! Wij hebben weer een nieuwe opblaasbare tent aan ons assortiment toegevoegd en ook op dit exemplaar zijn wij enorm trots. De tent is 20m lang en 10m breed, binnen heb je dan totaal 18 x 8m ruimte. Aan de voorzijde drie grote deuren van 2,5 x 2,5m breed en aan de achterzijde nog een backstage toegang. 

Feesttent in veel kleuren

Waarom een LGBTQ+ tent?

Ten(t) eerste zijn wij dol op felle kleuren, kijk maar naar onze roze overkappingen, gele duikboot of felroze varkenstent en hippie themawand. Toen we met het team op een regenachtige dag lekker gingen brainstormen over een nieuwe opblaasbare feesttent kwamen de leukste en gekste ideeën over tafel. We hadden al een richting gevonden en dat was.. kleurrijk! Toen de regen stopte keken we naar buiten en kwam er een prachtige regenboog tevoorschijn. Bam! Ons idee was ontstaan.

Ten(t)slotte staan wij allemaal voor gelijkheid! Iedereen moet zichzelf kunnen zijn op een festival maar uiteraard ook daarbuiten. Heerlijk toch, die variatie in onze samenleving. De regenboogtent support dan ook de LGBTQ+ community. In samenwerking met festivalorganisatoren en leuke initiatiefnemers wordt onze nieuwste feesttent omgebouwd tot de leukste Pride feest area's.

Plaats ook deze opvallende feesttent op je volgende event of festival. Geef je bezoeker direct het beeld dat iedereen welkom is op het festivalterrein of je nu homo, biseksueel, transgender, transseksueel, queer, interseksueel, aseksueel,  panseksueel, hetero bent 🌈🤍

Opvallende kleuren feesttent
Gay feesttent huren
PERSBERICHT:

FEESTEN IN EEN REGENBOOGTENT🏳️‍🌈


Ondernemer Wessel Bottenberg (30) bouwt de hele zomer feesttenten op evenementen. Zijn roze opblaasbare kerk wordt vaak gebruikt als statement. Maar nu heeft de vooruitstrevende ondernemer ook een echte LGBTQ+ tent laten bouwen.
Wessel Bottenberg (Feesd verhuur)

“Een festival is zoals de wereld zou moeten zijn”, zo benoemd Wessel het. Over het algemeen is iedereen leuk met elkaar, is er een heerlijke en gemoedelijke sfeer en heeft iedereen een geweldige tijd. In de trein praat je niet zo snel met een onbekende maar op een festival maak je snel contact en is iedereen open en gezellig. Niet afkeurend of in je eigen bubbel maar juist toegankelijk voor nieuwe muziek, acts en mensen waar je in het dagelijks leven weinig mee in aanraking komt.

“In de loop der jaren merk ik goed dat festivalorganisatoren veel bezig zijn met het evenement toegankelijker maken voor iedereen. Het publiek moet zichzelf kunnen zijn zodat er ook een veilige gevoel heerst”, aldus Bottenberg.

DE REGENBOOGTENT
De tentenbouwer heeft een 10m x 20m grote opblaasbare regenboogtent laten produceren. Precies in de kleurvolgorde van de welbekende LGBTQ+ vlag. Met deze tent wil de ondernemer een toegankelijke indruk maken, een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Het publiek moet zich welkom en veilig voelen in en rondom deze feesttent, onder welke regenboogkleur je ook past. 

Ik kan me nu al verheugen om nog meer kleur te geven aan festivals en de heerlijke diversiteit tussen het publiek te zien. 

 


Fotomateriaal: Google Drive map ›

Wessel Bottenberg, Ramsbeekweg 6, 7152 JT Eibergen (Gelderland), tel. 053-7901900 / 0612903351 

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram