Roermond Silent disco & creatieve feesttenten hurenflowerpower/boerenfeest regelen, boek

Verlichting reserveren voor je stille disco feest

Wil je bij ons de stille disco headsets reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele huwelijksverjaardag, jubileumfeest of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een super mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spantent uitlichten.


reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

regel in Limburg een beamer voor je mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend mooi inzetten op een 18 diner, bedrijfsfuif, gala of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Roermond.


gemaskerd bal organiseren, boek headsets

Meer informatie

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Roermond maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons stille disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een geweldige oplossing voor je examenstunt, salsa party of examenfuif.

offerte silent disco

21 diner, ontzettend mooie koptelefoons boek


whatsapp contact
In Roermond een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een ontzettend leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Limburg vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere originele activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een stretchtent, gazebo tent, stretchtent of pagodetent in Roermond? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 173 km (2,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Roermond.Presentatie met stille disco koptelefoons

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Limburg weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een geweldige presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Limburg. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie creatieve sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een originele netwerkborrel hebben wij 650 silent disco koptelefoons verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een geweldige twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je tentfeest, beachparty of sweet 21

In Roermond een ervaren en professionele DJ boeken voor je huwelijksfuif, 70s 80s 90s party of (happy) hardcore feest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Limburg werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Roermond direct sfeervol en super mooi te maken.


schoolfeest regelen, een spiegeltent

Event- en feesttent huren in Roermond

Zoek je een stertent, dome tent, blaastent of partytent in Limburg voor een super mooie event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke stretchtent boeken. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je feest. Wil je samen een glamour & glitter party of huwelijksfuif plannen, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je 18 diner, reunie, house party of ander geweldig event? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 173 km (2,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke partytent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in duiven, barendrecht, delft of coevorden. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Limburg kroegentocht/(happy) hardcore feest huren

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Roermond een originele activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een leuke locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. regel dan stille disco headsets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een geweldige activiteit voor je hele vriendengroep.


foute avond plannen, boek hoofdtelefoons(happy) hardcore feest verzorgen, reserveer koptelefoons

Een babyborrel, babyborrel of salsa party organiseren in Roermond en zoek je nog wat ontzettend leuke event-attributen? Wij hebben wat leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco koptelefoons!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram