In Rotterdam, Zuid-Holland Silent disco of feesttent huren

Feest, party of evenementen tent huren?

In de omgeving van Rotterdam een sfeervolle partytent huren? Zoek je een blaastent, circustent, hexadome tent of spiegeltent? Dan zijn er lokaal genoeg verhuurders te vinden. Ook wij verhuren partytenten aan evenementen, theatervoorstellingen, beurzen, feesten en andere leuke activiteiten. Maar wij leveren geen standaard en veel voorkomende overkappingen. Wij verhuren slechts unieke en zelf ontworpen party-tenten:

Daarnaast beschikken we ook over strak gespannen event overkappingen. Deze strakke tenten zijn vergelijkbaar met flex- en stretchtenten. Het geheel wordt opgespannen met scheerlijnen en omhoog gehouden met sfeervolle bamboepalen. Rondom zijn de palen 3m en in het midden 5m hoog.

We hebben het doek in de kleuren beige en roze (ook leuk in combinatie met het varken en de roze kerk).  

JA! Ik wil een leuke unieke feesttent op mijn volgende feest/event in Zuid-Holland

Offerte aanvraag

Hoofdtelefoons voor een presentatie

in je eigen plaats. Huur bij ons de Silent disco apparatuur met DJ of regel er zelf √©√©n uit de buurt. 
Lees meer

Corona-virus feest oplossing

Geef al je gasten voor de presentatie een draadloze Silent disco hoofdtelefoon. Vanaf dat moment zijn ze niet meer zo snel afgeleid door omgevingsgeluiden en richten ze zich direct op de presentatie. Ze kunnen zelf de volume bepalen, dus ook achterin de vergaderruimte/event locatie in Rotterdam kunnen ze de spreker duidelijk verstaan. 

Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headset kan het publiek zelf schakelen tussen de kanalen. 

Zo hebben we wel eens netwerkborrel gehad met 650 hoofdtelefoons en twee sprekers tegelijkertijd. Spreker A was gericht op de toekomst van de makelaarij en spreker B op internet marketing. Je zag bij binnenkomst dat iedereen direct naar de sprekers gingen van hun eigen branche. Maar na een aantal korte presentaties zag je ook veel mensen wisselen naar de andere sprekers. Je kon zien bij de afsluiting dat er veel werd genetwerkt. Tevens is het voor veel gasten een unieke ervaring, een presentatie volgen via een hoofdtelefoon.. iets waar zeker over nagesproken wordt.

Presentatie met headsets

 Andere stille disco toepassingen:

Offerte aanvraag

Feesd werkt door heel Nederland, Belgie en Duitsland

Silent disco set in Rotterdam huren

Silent disco via PostNL | Wij verzenden de Silent disco apparatuur via PostNL en uiterlijk 2-3 dagen voor de boekingsdatum ontvang je de apparatuur op de (feest)locatie in Rotterdam, Zuid-Holland. De eerste werkdag na het evenement kan het pakket weer afgeleverd worden bij een lokaal postkantoor. Het pakket bestaat uit:

Het aantal draadloze hoofdtelefoons
Je kan een paar hoofdtelefoons huren voor bijvoorbeeld het schreeuwlelijk spel. Maar we kunnen ook grote Silent disco areas verzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor het Defqon festival 1000 hoofdtelefoons geleverd en konden de bezoekers 12 uur lang stampen op drie verschillende DJs. 

De zender
De zender heeft een bereik van ongeveer 150m maar we hebben ook een extra sterke zender in de verhuur die tot een bereik komt van 500m. De zender beschikt standaard over twee kanalen. Dat houdt in dat je 1 of 2 geluidsbronnen kan aansluiten. De luisteraars kunnen via de Silent disco hoofdtelefoons schakelen tussen de twee geluidskanalen.

Benodigde bekabeling
Na boeking overleggen we welke muziekbron(nen) je wilt gebruiken. We sluiten deze bekabeling al aan, dus bij binnenkomst van het pakket heb je binnen een paar minuten een smartphone, tablet, laptop, DJ apparatuur of een microfoon aangesloten.

Extra batterijen
De Silent disco hoofdtelefoons zijn voorzien van twee AAA batterijen. Deze gaan +/- 24 uur mee. Voor de zekerheid leveren we extra batterijen bij het pakket.

Silent discos zijn ook leuk voor een: verjaardagsfeest, bruiloft, netwerk borrel etc. 

Foto van stille disco

Offerte aanvraag

Zuid-Holland, studentenavond

Representatieve en ervaren DJ boeken in Noord-Holland

Wij werken met drie bedrijven die DJs leveren voor Silent Disco evenementen door heel Nederland. Het voordeel hiervan is dat we meerdere geschikte DJs kunnen vinden voor jou feest, event of andere activiteit. Zo kunnen wij snel een allround en ervaren DJ voor je boeken in Noord-Holland. Maar we kunnen ook een DJ boeken die gespecialiseerd is een bepaalde muziekstijl. 

Wij regelen de Silent disco apparatuur en de ervaren DJ neem het meubel (booth), sfeerverlichting/lichtshow en eventuele extras mee. Bijv. LED schermen, VJs, rookmachine, trussconstructie, sfeerlampen om de gehele feestlocatie te verlichten of andere leuke thema gerelateerde extras. 

Rechtstreeks een DJ boeken voor je huwelijksfeest, sweet 21, gemaskerd bal, huiskamerfeest of andere activiteit. Met of zonder Silent disco dan kan dat natuurlijk ook. Wij sturen de aanvraag dan rechstreeks door naar Jack (JOR Sound productions, Rijnsburg), Hans (HR Sound, Haaksbergen) of Robin (Robin Productions, Maassluis). 


Silent disco boeken met DJ ▷ ◁ DJ boeken met boxen

GROTE PARTYTENT huren in Rotterdam

Grote mega partytent voor bijvoorbeeld je tuinfeest of andere activiteit. Wij verhuren geweldige, praktische en opvallende feesttenten. Zo hebben wij een opblaasbare kerk in de kleur grijs en roze, een varkenstent (tepels zijn de ramen), een gele duikboot, fabriek en een compleet donkere tent met een oppervlakte van 144m2.

Daarnaast kunnen wij ook gemakkelijk onze feesttenten met elkaar verbinden of de ingang voorzien van een 150m2 overkapping. Wil je meer informatie over onze mobiele feestlocaties vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op (+053-7901900).

Relatiegeschenk / huwelijksbedankje kopen | festivaltent | coevorden | Vloerdelen | circustent | sneek | Constructie |blaastent | Verschillende vormen en stijlen |stretchtent | spiegeltent | Congres | spantent | den bosch | Elk evenement inzetbaar | assen Vriendendag | Perfecte oplossing | Geen standaard tent

FEESD

Wij verhuren door heel Zuid-Holland (en de rest van Nederland), Belgie en Duitsland Silent disco sets. Je kan alleen de apparatuur huren of compleet met een Silent DJ. 

Daarnaast verhuren wij ook unieke feestlocaties. Wij hebben opblaasbaar varken, yellow submarine, nachttent, grijze/roze/XL opblaasbare kerk en meerdere strakke tenten. 

Contact

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsSitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf 52 euro | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.