FEESD

ROZE STRETCHTENT HUREN .

Nou, die valt wel op hè? Dit is onze gloednieuwe en knalroze stretchtent. Deze strak gespannen overkapping is 150m² groot. Zo creëer je snel een multifunctionele overdekte feestlocatie. Het maakt niks uit of de ondergrond een oneven weiland, klinkers of asfalt is. We plaatsen de tent snel & strak op de plek waar jij maar wilt. Zo kan je de tent gebruiken voor jullie huwelijksfeest, een uitgebreid tuinfeest of gebruik de tent om een festivalarea nog meer kleur te geven. 

De roze stretchtent, een absolute blikvanger voor je event! Het is dus niet alleen een praktisch overkapping maar het geheel geeft ook direct een gezellige en feestelijke sfeer aan de locatie.

Laat deze knalroze feesttent schitteren op jouw evenement ! 

Offerte aanvragen

We hebben nog een paar korte vragen...
Alles invullen a.u.b.
FEESD VERHUUR
Wil je contact met ons opnemen dan kan dat telefonisch via 0537901900 maar je kan ons ook een  Whatsapp bericht sturen of rechstreeks met ons mailen .  Als je zin hebt in een bak koffie ontvangen we je graag in Eibergen of Enschede.

Wil je ons een bericht sturen op Facebook of onze pagina liken, zeker doen. Zit je vaker op Instagram, TikTok of LinkedIn dan kan je ons daar ook volgen, we volgen je graag terug. Daarnaast zijn wij super trots op onze klantsrecensies.  Zo hebben wij momenteel 220 Google reviews en Facebook beoordelingen. Met een gemiddelde score van 9.8 van de 10  ​  

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 | BIC. ABNANL2A  | BTW Nr. NL002253919B24 | 
Locatie Eibergen: Ramsbeekweg 6. Locatie Enschede: Tubbergenbrink 18 | Algemene voorwaarden | Silent disco Prijslijst | Sitemap

FEESD VERHUUR

Kan ik je ergens mee helpen? 

 053-7901900 Whatsapp chat  messenger  mail ons  instagram dm