Samenloop voor Hoop 
(GRATIS) Silent disco appartuur

Vanaf 2016 sponsoren wij alle samenloop voor hoop acties met onze Silent disco apparatuur ! 

Ieder jaar werken wij samen met meerdere Samenloop voor Hoop acties door heel Nederland. Met het team hebben we al meerdere evenementen meegemaakt en telkens weer voelen we de geweldige sfeer. Ontzettend veel emotie maar ook genoeg lachende en trotse gezichten. Telkens weer verbazen we ons hoeveel er opgehaald kan worden en op welke ludieke manieren dit gedaan word. Kinderen, ouders, verenigingen en collega’s zorgen voor een geweldig evenement. Vanaf nu doen wij ook mee! Niet met één samenloop voor hoop actie.. maar allemaal !

Samenloop voor hoop actie. GRATIS Silent disco appartuur

Wat is een samenloop voor hoop event?

Samenloop voor hoop is is actie om geld op te halen voor kankeronderzoek (KWF). Lopers doen mee aan een 24 uur durende wandelestafette op een atletiekbaan. Rondom de baan zijn er meerdere acties, de opbrengsten van deze acties worden verzamelend. Na de 24 uur wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

Wij bieden Silent disco apparatuur aan voor alle samenloop voor hoop acties in Nederland. Met deze draadloze hoofdtelefoons kan er 24 uur muziek gedraaid worden zonder dat iemand er last van heeft. De lopers en omstanders kunnen eventjes genieten van heerlijke muziek of er kan geld mee binnengehaald worden. Bijvoorbeeld; een vrije gift per hoofdtelefoon. Je kunt muziek afspelen via een smartphone, tablet of laptop. Maar het kan natuurlijk ook met lokale / beginnende DJ’s. Je kunt twee muziekbronnen aansluiten op de Silent disco zender. Op deze manier kan het publiek kiezen tussen muziekstijlen. Bijvoorbeeld: techno/house op kanaal A en 70/80s op kanaal B. 

Organiseer je een actie tijdens een Samenloop voor hoop evenement en kun je onze hoofdtelefoons goed gebruiken? Dan horen we graag van je :) 

Aanvragen

Silent disco voor KWF

FEESD

Deze gele onderzeeboot is een geweldige feesttent voor je bedrijfevenement, festival of privé feest. Door de opvallende kleur en uitnodigd design komt iedereen een kijkje nemen in de onderzeeër. 

Kijk ook eens naar onze andere grote partytenten of onze Silent disco verhuur mogelijkheden. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

We new friendsSitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.