Silent disco huren

Verhuur Silent Disco hoofdtelefoons

Huur Silent disco apparatuur voor je huis- of tuinfeest en ontvangt de set via PostNL of met onze spoed avondbezorging. Je kan dan gemakkelijk een Spotify playlist of complete DJ apparatuur aansluiten.

Apparatuur huren

Je ontvangt de Silent disco hoofdtelefoons ruim voor de boekingsdatum via PostNL, DHL of onze spoed avondbezorging. Het pakket bestaat dan uit het aantal draadloze hoofdtelefoons, aantal zenders, benodigde bekabeling en duidelijke handleiding. De zenders kan je aansluiten op een smartphone, tablet, laptop, smartTV of je eigen DJ console.

Compleet met DJ

Onze allround DJ’s zijn gespecialiseerd in Silent disco feesten. Ze weten precies welke muziek aanslaat bij de ‘stille feesten’ en welke het leukste effect hebben op de dansvloer. De DJ kan op één kanaal live draaien en eventueel op de andere twee kanalen een playlist afspelen. Het publiek kan dan constant schakelen tussen de meerdere muziekstijlen.

Mobiele set

Wil je de hoofdtelefoons meenemen naar het park, het strand, op een boot of tijdens een boswandeling. Dan kan je onze apparatuur ook huren op accu. De batterij zorgt ervoor dat de zenders ruim 24 uur spanning hebben. Zo kan je wandelend of op een afgelegen plek genieten van de lekkerste muziek via de headsets.

Huur een compleet pakket

Silent (t)huisfeest

Je ontvangt de complete Silent disco set 2-3 dagen voor de boekingsdatum op locatie of je kan het afhalen bij een PostNL locatie in de buurt. Vervolgens kan je zender(s) verbinden met een smartphone, tablet of laptop. Je opent je favoriete Spotify playlist en het stille feest kan beginnen.

Aan dit pakket kan je een beamer, compacte mixer of discoverlichting toevoegen om je huis nog meer om te bouwen tot echte feestlocatie. Na 1-2 dagen brak te zijn van het feest kan je de apparatuur weer retourneren via een PostNL locatie in de buurt.

Silent event organiseren

Je festival area ombouwen tot Silent disco stage, dan kunnen wij ruim voldoende koptelefoons leveren. Wij hebben zelf een voorraad van 1100 hoofdtelefoons maar deze kunnen we uitbreiden door wat fijne samenwerkingen met andere leveranciers. 

Wil je een (mini) festival beginnen of samen met je vrienden een gigantisch tuinfeest organiseren, dan kan een Silent disco area een leuke toevoeging zijn. Je kan de apparatuur ook gebruiken door tot de late uurtjes door te gaan.. zonder dat je klachten krijgt over muziekoverlast.

Inhoud van Silent disco pakket (set)

Inhoud Silent disco pakket


Aantal draadloze hoofdtelefoons


Aantal zenders


Benodigde bekabeling


Reserve batterijen


Duidelijke handleiding (installatie +/- 2 minuten)


Uitbreiding: huur ook een draadloze microfoon of sprietje, complete set op accu, compact mengpaneel, beamer of moving-head (discolamp).

M. van Lees
Recensie van op Google 5 van 5 score, klanten reviews

Erg last minute besloten om koptelefoons voor een silent disco te huren. Daardoor was versturen via de post niet meer mogelijk dus werd het langs gebracht! Super service en alles werkte perfect! We hebben een hele leuke avond gehad. Daarnaast waren de koptelefoons van goede kwaliteit.

C. Biesman
Recensie van op Google 5 van 5 score, klanten reviews

Goede service en prettige, persoonlijke communicatie. Snelle reacties en alle apparatuur (inclusief reservemateriaal) waren erg snel geleverd. Simpel terug te brengen middels het bijgeleverde retourformulier. En ook nog eens goed geluid uit de koptelefoons. Niks op aan te merken dus!

P. de Bruijn
Recensie van op Google 5 van 5 score, klanten reviews

Laatst een aantal silent disco koptelefoons gehuurd, erg leuk!! Lekker hard de muziek op zonder dat je buren het merken, net alsof je op een festival staat! Service kwaliteit is zeer goed! Extra batterijen er bij die we niet nodig hadden, zelfs de kinderen hadden zich er mee vermaakt.

Koptelefoons voor je verjaardagsfeest regelenWoonkamer ombouwen tot festival area (mini)
Silent diner, 21-diner met muziek op de achtergrondHuur hoofdtelefoons, Feesd.nl leverancier met ervaring
Festival area ombouwen tot stille stageGoedkope set boeken (budget versie)
Silent cinema (bioscoop voorstelling met headphones)LED verlichting en drie kanelen (zenders)

SILENT DISCO SET HUREN?

Offerte aanvragen
 • Bluetooht ontvanger voor Silent transmitter (zender) huren
  COMPACTE MIXER
  Via dit mengpaneel kan je het volume wat verhogen, het geluid verder afstemmen, een microfoon aansluiten, via bluetooth werken of een USB-stick inpluggen. 
  Draadloze microfoon voor bijv. een wandeling
  DRAADLOZE MICROFOON
  Bij ons kan je ook een draadloze microfoon, sprietje of dasspeld mic huren. Als je dit combineert met de accu kan je ook rondwandelen met de groep luisteraars.
  De apparatuur volledig op accu, dus geen stroom nodig op locatie.
  MOBIELE SET (ACCU)
  Op locatie geen stroom aanwezig of wil je gaan een rondleiding, wandeling of kroegentocht organiseren. Dan kan je de volledige ook op accu bestellen.
 • Beamer voor gave VJ beelden of om een Silent movie (film) te kijken
  COMPACTE BEAMER
  Huur onze beamer voor een Silent cinema in de achtertuin of open een festival aftermovie en geniet de hele avond van de leukste beelden tijdens je woonkamerfeest.
  Discoverlichting bij het pakket boeken, direct een leuke sfeer in je woonkamer
  MOVING HEAD
  Deze moving-head kan 360 graden horizon- en verticaal draaien en een ruimte dus snel ombouwen tot feestlocatie en dansvloer.
  DJ set boeken, leer zelf snel en gemakkelijk draaien op je feest.
  SOUNDCLOUD MIXER
  Met dit mengpaneel kan je snel leren draaien. Gekoppeld met een iPad en Soundcloud kan je de leukste nummers mixen als een echte Silent DJ.

 • m VAN DER MEER
  Google recensie

  Bekijk recensie op Google

  Al een paar jaar huur ik de Silent Disco van Feesd. De communicatie is snel, prettig en persoonlijk. Goede spullen, netjes verzonden. Ophalen en retour zenden gaat gemakkelijk. Is er iets mis, dan wordt er naar een oplossing gezocht. Aanrader!

 • M. in 't zandt
  Facebook recensies

  Bekijk recensie op Facebook

  met 12 personen de silent disco gedaan. In een woord GEWELDIG. Keurig op tijd alles. ook voor het terugsturen zat er alles bij. Bedankt Wessel voor deze prachtige avond vol plezier. ?? Absoluut een aanrader
 • P. de bruijn
  Google recensie

  Bekijk recensie op Google

  Laatst een aantal silent disco koptelefoons gehuurd, erg leuk!! Lekker hard de muziek op zonder dat je buren het merken, net alsof je op een festival staat! Service kwaliteit is zeer goed!

 • J.p. dekker
  Google recensie

  Bekijk recensie op Google

  De samenwerking met Feesd was van een opvallend serviceniveau. Wij wilden het mobiele Silent disco systeem gebruiken voor een wandeling door het bos horend bij theater op locatie. Ze hebben er alles aan gedaan dat voor ons zo goed mogelijk te ondersteunen. Complimenten!

VEELGESTELDE VRAGEN


Kan ik zelf de Silent disco apparatuur installeren? Is het ingewikkeld om te doen?

Het pakket per post moet je inderdaad zelf installeren. Maar dit duurt maar een paar minuten, het is een echt plug-and-play systeem. Voordat wij het pakket opsturen vragen wij welke muziekbron(nen) je wilt gebruiken. Je ontvang van ons een handleiding en we zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Tevens hebben we ook een korte installatievideo online staan. 

Als ik het pakket per post wil huren, wanneer ontvang ik deze dan?

Je ontvang het pakket 1-3 dagen voor de boekingsdatum. We kunnen het pakket ook naar een PostNL locatie verzenden. Je krijgt dan melding vanaf wanneer het afgehaald kan worden?

Mocht de verzending mis gaan of hebben we de apparatuur niet tijdig beschikbaar dan komen we het persoonlijk afleveren.


Wanneer moet het pakket weer retour?

De eerste werkdag na de Silent activiteit, evenement of feest moet het pakket retour gestuurd worden, mits anders besproken vooraf. Bij het pakket ontvang je het betaalde PostNL retourlabel die op de kist geplakt kan worden. Bij grote aantallen regelen wij zelf het transport of komt een DPD bezorger de pakketten weer afhalen.


Tussen hoeveel kanalen kan je schakelen?

Je kan maximaal drie zenders aansluiten op de Silent disco apparatuur. Het publiek kan dan via de hoofdtelefoons schakelen tussen de drie verschillende kanalen. De hoofdtelefoons zijn rondom voorzien van LED verlichting waardoor je kan zien wie naar welk kanaal luistert.


Hoe werkt de (Spoed) avondbezorging?

Het pakket verlaat uiterlijk 10:30 uur ons magazijn en is dan dezelfde avond tussen 19:00-21:30 uur op locatie. Rond 12:00 uur kan je de exacte levertijden zien van de avondbezorging. Als je gebruik wil maken van deze spoedlevering kan je tot uiterlijk 09:00 uur telefonisch reserveren. Je ontvangt dan direct via Whatsapp of mail de digitale huurovereenkomst met de betaallink. Als beide geregeld is gaat het pakket direct met de avondbezorging mee. Lees meer over de spoedlevering


Hoe is de kwaliteit van de hoofdtelefoons en de zender?

Wij verhuren de meest gebruikte hoofdtelefoons in dit segment. Deze hebben een uitstekende pasvorm, een goede noise canceling en de luisteraar kan zelf de volume bepalen. Bekijk onze Facebook en Google recensies wat klanten van de (geluids)kwaliteit vinden.


Kan ik een microfoon aansluiten?

Jazeker. De zender heeft een RCA (tulp) ingang. Weinig microfoons hebben deze aansluiting, vaak is het een XLR of jack aansluiting. Dan kan je het beste een mengpaneel tussen de microfoon en zender plaatsen. Meld ons van tevoren welke microfoon je gaat gebruiken en wij zorgen voor de geschikte bekabeling. 
 
Heb je nog geen microfoon dan kan je deze ook bij ons huren. Voor slechts een meerprijs van 25 euro excl. btw.
 
Je eigen logo op de koptelefoons

 • Wat zit er in een Silent disco pakket?
 • Wanneer komt het pakket binnen?
 • Hoe is de kwaliteit van de hoofdtelefoons en de zender?
 • Hoe werken de koptelefoons?
 • Hoe kan ik de apparatuur reserveren?
 • Hoe gaat de verzending via PostNL?
 • Ontvang ik een handleiding bij de set?
 • Wat is het bereik van de zender?
 • Tussen hoeveel kanalen kan je schakelen?
 • Kan ik een smartphone aansluiten?
 • Kan je het volume van de hoofdtelefoons aanpassen?
 • Wat is het maximaal aantal hoofdtelefoons bij een Silent disco feest?
 • Zijn de hoofdtelefoons geschikt voor kinderen?
 • Hoelang weken de batterijen van de hoofdtelefoons?
 • Heb je stroom nodig op locatie?
 • Moet ik borg betalen?
 • Kan ik ook verlichting huren?
 • Kan ik het voor een langere periode huren?
 • Kan ik een iPhone aansluiten op de zender?
 • Kan ik een USB-C aansluiten op de zender?
 • Kan ik mijn smart TV koppelen?
 • Kan ik Google Chromecast koppelen?
 • Wat zijn de frequenties van de zenders?
 • Kan ik muziek afspelen via een USB-stick?
 • Levering in België en Duitsland mogelijk?
 • Kan ons logo op de hoofdtelefoons?
 • Zijn de hoofdtelefoons geschikt voor een presentatie?
 • Kan ik een microfoon aansluiten?
 • Kan je sporten met de hoofdtelefoons?
 • Werkt het ook samen met Google home?
Veelgestede vragen ▷ 

Offerte aanvragen

  • Fijn, betrouwbaar en snelle service.
  • Heel fijn contact gehad met de leverancier, bedankt.
  • Ontzetend snelle reactie met @feesd.verhuur

  Het pakket per post ontvangen

  Als we de ondertekende overeenkomst en betaling ontvangen hebben ontvangen gaat het pakket met PostNL of DPD mee. Je hebt het dan 2-3 dagen voor de boekingsdatum binnen. Je kan het dan rustig controleren en testen, zo kom je tijdens het feest niet voor verrassingen te staan.

  Na verzending ontvang je van ons de traceercode, je weet dus precies wanneer het pakket bij je binnenkomt of wanneer je het kan afhalen bij een lokale afhaallocatie. Je kan de DPD of PostNL app downloaden zodat je meldingen krijgt wanneer er iets wijzigt in de levering of als iets zelf wil aanpassen. Vaak kan je een dag voor de levering (vóór 22:00 uur) nog aangeven dat het pakket toch naar een lokale afhaallocatie gaat.

  Retourneren van het pakket

  Na het feest kan het pakket weer bij het postkantoor worden afgeleverd of kunnen we een ophaalverzoek doen bij DHL. Het pakket wordt dat binnen een bepaald tijdspad bij je opgehaald. Bij het pakket vind je het betaalde retourlabel op de pakbon.

  Het is een echt plug-and-play systeem. De installatie duurt gemiddeld 2 minuten.
  Als wij het pakket retour ontvangen gaan we direct alles controleren en schoonmaken. We gebruiken 70% isopropylalcohol doekjes en ons team draagt altijd handschoenen. Eventuele defecte apparatuur gaan we repareren. We hebben veel reserve onderdelen, dus vaak is dit kosteloos. Mocht de apparatuur onherstelbaar beschadigd zijn dan moeten we het helaas wel berekenen. Voor het hoofdtelefoon bedraagt dit €45,00 euro excl. btw. Maar gelukkig zijn de hoofdtelefoons aardig hufterproof, oftewel ze kunnen wel tegen een stootje.

  Pakketten per post (DPD, PostNL en spoed)

  Levering door ons team

  Bij grote aantallen doen wij zelf het transport binnen Nederland, België en Duitsland. We geven dan bij ontvangst even een korte uitleg en eventueel kunnen we de zender(s) installeren. Gaat het om hele grote aantallen dan kan je van ons ook 1-2 personen hulp krijgen voor de bemande uitleg, uitgave en inname van de hoofdtelefoons.

  Spoedaanvraag Silent disco apparatuur

  Wil je een verrassingsfeest organiseren, heb je last-minute toch problemen met de vergunning (geluidsvolume) of wil je dat het feest toch een aantal uur langer door kan gaan dan kunnen wij ook met spoed leveren. Neem dan telefonisch (053-7901900) contact met ons op zodat we direct kunnen schakelen en controleren of de spoedlevering mogelijk is.

  Hygiëne en schoonmaak

  Als het feest is afgelopen kan je de zender(s), bekabeling en hoofdtelefoons terug in het krat doen. De eerste werkdag daarna kan het weer bij een PostNL of DPD locatie worden afgegeven. Als wij dan het pakket retour ontvangen gaan we alles controleren, testen en direct schoonmaken. Vaak eerst met een ontvetter en vervolgens met alcohol.

  Smartphone aansluiting op de zender

  De zender heeft standaard een RCA (tulp) aansluiting. Wij vragen voordat we leveren wat je wilt aansluiten op de zenders. Geef je aan dat je audio wil afspelen via een smartphone dan leveren we standaard AUX 3.55mm mini-jack bekabeling. Voor de nieuwe generatie iPhones leveren we ook de lightning omvormer met twee inputs, daardoor kan je tijdens het feest de iPhone/iPad ook nog opladen mocht het tot heel laat doorgaan. Heb je een nieuwe Samsung met een USB-C aansluiting dan kunnen wij daar ook een omvormer voor meeleveren.

  AUX omvormer voor de zender
  Mini jack (AUX) kabel
  Apple lightning omvormer (AUX)
  Apple lightning omvormer
  USB-C aansluiting, AUX omvormer
  usb-c omvormer
  Voor een meerprijs van €25,00 excl. btw leveren we ook een compacte mixer mee. Je kan dan de volume, bass en hoge tonen aanpassen. Ook kan je dan schakelen tussen twee smartphones waardoor je een beetje kan mixen. Tevens kan je een smartphone dan ook koppelen via bluetooth waardoor je helemaal geen bekabeling meer nodig hebt.

  Bij grote aantallen doen wij zelf het transport binnen Nederland, België en Duitsland. We geven dan bij ontvangst even een korte uitleg en eventueel kunnen we de zender(s) installeren. Gaat het om hele grote aantallen dan kan je van ons ook 1-2 personen hulp krijgen voor de bemande uitleg, uitgave en inname van de hoofdtelefoons.

  DJ apparatuur aansluiten op de zender

  Lokaal een DJ boeken of zelf draaien op je feest, geef het ons door. Wij regelen dan de geschikte bekabeling voor het type mengpaneel dat je gaat gebruiken. Ga je werken met een DJ console met laptop of met een uitgebreide Pioneer set. Wij regelen dan per zender een RCA (tulp) kabel, XLR kabel of Jack omvormer. Heb je een bijzonder aansluiting op je mengtafel laat het ons weten, we hebben een magazijn vol met bekabeling.

  Zelf draaien op je feest (Spotify)

  DJ op je eigen feest

  De allerlekkerste Spotify playlist opzetten en samen met je gasten vol genieten, zingen en dansen. Heerlijk! Maar misschien wil je toch net even een stapje meer doen. Spotify speelt natuurlijk het hele nummer af en niet alle nummer zijn de volle drie minuten lekker. Je wil wat sneller afwisselen en de dansvloer gevuld houden. Natuurlijk kan gewoon op je smartphone of tablet switchen naar het volgende nummer en alvast wat nieuwe nummer in de afspeellijst zetten. Maar je kan ook zelf gaan draaien op je eigen feest!

  Wij verhuren een mixer met een iPad + Soundcloud koppeling. In de bibliotheek van Soundcloud kan je muziek zoeken, playlists opslaan of je eigen lijst samenstellen. Vervolgens kan je op het feest de nummers aan elkaar mixen. Je ontvangt de Silent disco set met de Soundcloud mixer 2-3 dagen voor de boekingsdatum thuisgestuurd. Wij sturen een uitgebreide video waarin de basis van draaien wordt uitgelegd op dit mengpaneel. Binnen een klein half uur weet je al hoe je echt moet draaien. Verras je gasten met een eigen DJ set of doe een stoere back-to-back met je beste vriend(in), collega of partner.

  DJ op je eigen feest
  Beste geluidskwaliteit over de hoofdtelefoons creëren

  Compacte mixer huren

  Voor een kleine meerprijs van €25 excl. btw. kunnen we een compacte mixer meeleveren. Via deze mixer kan je de volume nog iets hoger zetten en de bass/hoge tonen afstemmen. Maar je kan ook je smartphone of tablet koppelen via bluetooth en een microfoon en hoofdtelefoons aansluiten. Eventueel kan je ook een USB stick met audio inpluggen maar dat adviseren we niet. Je kan dan namelijk lastig zien wat je afspeelt en wat het volgende nummer is.

  Aan de achterkant heb je twee aansluitingen voor een smartphone, tablet of laptop. Als je dan twee devices aansluit kan je ook een beetje mixen. Bijvoorbeeld op smartphone A heb je een heerlijk Spotify nummer staan en op smartphone B heb je alvast het volgende nummer gepakt. Je kan met de crossfader (schuif) naar het andere kanaal gaan en zo het nummer op een leuke manier switchen. Zo blijf je het publiek verrassen met de allerleukste nummers!

  Door nog een microfoon aan te sluiten kan je uiteraard ook nummer aankondigen met een leuke boodschap of zelf een uurtje tijdens het feest een karaoke set doen.

  Je eigen bedrukking op de headsets

  Met je eigen logo

  Heb je een sponsor gevonden voor je feest/activiteit en wil je die wat meer reclame geven en bedanken. Dan kan je ons het logo insturen en voor een meerprijs van €1,50 per hoofdtelefoon kunnen we deze personaliseren. Het hoeft natuurlijk geen logo te zijn, het kan ook een romantische foto van het bruidspaar of een prachtige lelijke foto van je allerbeste vriend zien. Deze bedrukking doen we vanaf 50 hoofdtelefoons en we moeten het uiterlijk twee weken voor de boekingsdatum weten.
  Sterke zender (ver bereik, open veld 500m)

  +/- 500m zender

  De zender heeft een bereik van +/- 150m. Maar wil je een grote afstand overbruggen dan hebben we een zendermet een straal rondom van +/- 500m.

  Ben je van plan om echt een wandeling te doen dan kan je het beste onze mobiele set gebruiken. De zender is dan gekoppeld aan een accu met een spanning voor ruim 24 uur.

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram