Spijkenisse Silent disco & leuke feesttenten huren


geweldige activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Spijkenisse een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een geweldige locatie gevonden en wil nu nog wat creatieve activiteiten inplannen. reserveer dan silence disco headsets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een originele activiteit voor je hele vriendengroep.


examenfeest regelen, boek koptelefoons


Zuid-Holland glamour & glitter party/carnaval inhuren

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Spijkenisse maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons stille disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door origineel feesten. Ook een ontzettend mooie oplossing voor je schoolfeest, studentenavond of studentenavond.

offerte silent disco

welkom home fuif, leuke hoofdtelefoons bestel
huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

reserveer in Zuid-Holland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een tentfeest, bruiloft, boerenfeest of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Spijkenisse.


sweet 18 verzorgen, huur koptelefoons

Meer informatie

In Spijkenisse een ontzettend leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een originele teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend mooie activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een festivaltent, crossover tent, containeroverkapping of dome tent in Spijkenisse? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze leuke opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 207 km (2,4 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Spijkenisse.


familiefeest/examenfuif plannen, huur

Verlichting bestellen voor je silent disco event

Wil je bij ons de silence disco sets reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met mooie verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend leuke tentfeest, examenstunt of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een creatieve feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stertent uitlichten.
whatsapp contact


Een DJ in de buurt boeken voor je bruiloft, sweet 18 of sweet 21

In Spijkenisse een ervaren en professionele DJ boeken voor je drag queen party, drag queen party of cocktailparty. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de originele feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Spijkenisse direct sfeervol en leuk te maken.


house party regelen, een crossover tent

Event- en feesttent huren in Spijkenisse

Zoek je een hexadome tent, flex tent, alu tent of stertent in Zuid-Holland voor een creatieve evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie stretchtent regelen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een creatieve eye-catcher voor je feest. Wil je samen een glamour & glitter party of examenfuif organiseren, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je schoolfeest, maffia thema fuif, buurtfeest of ander super mooi event? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 207 km (2,4 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in buren, schouwen duiveland, beuningen of assen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


house party plannen, regel headphones

Een bruiloft, gemaskerd bal of sweet 16 organiseren in Spijkenisse en zoek je nog wat ontzettend mooie party-attributen? Wij hebben wat originele extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco sets!Presentatie met silence disco headsets

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een creatieve eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie originele sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe origineel is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco hoofdtelefoons verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram