Stadskanaal Silent disco & super leuke feesttenten huren70s 80s 90s party verzorgen, bestel koptelefoons

Een merenque party, reunie of gardenparty organiseren in Stadskanaal en zoek je nog wat geweldige feest-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent headsets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco apparatuur!


huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

bestel in Groningen een beamer voor je geweldige presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en leuke voorstellingen kan je de beamer ook creatief inzetten op een beachparty, sweet 18, gala of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Stadskanaal.


examenstunt verzorgen, bestel apparatuur

Meer informatie

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Stadskanaal maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silent disco apparatuur. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend leuk feesten. Ook een leuke oplossing voor je sweet 18, woonkamerfeest of reunie.

offerte silent disco

salsa party, super mooie headphones regel


whatsapp contact


In Stadskanaal een leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Groningen vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een alu tent, spantent, partytent of gazebo tent in Stadskanaal? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of creatieve strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 148 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Stadskanaal.
cocktailparty/tuinfeest regelen, bestel

Verlichting regelen voor je silent disco party

Wil je bij ons de silence disco headphones bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend mooie verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je mooie 18 diner, apres-skifeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spantent uitlichten.

Event- en feesttent huren in Stadskanaal

Zoek je een dome tent, vouwtent, vouwtent of partytent in Groningen voor een super leuke feest. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een geweldige stertent reserveren. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een mooie eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een examenstunt of studentenavond organiseren, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je studentenavond, sweet 21, sweet 21 of ander creatief event? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 148 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een geweldige partytent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in noordoostpolder, de bilt, opsterland of harderwijk. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met silent disco koptelefoons

Ben je een super mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een originele eventlocatie / vergaderruimte in Groningen weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Groningen. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een geweldige netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksfeest, woonkamerfeest of familiefeest

In Stadskanaal een ervaren en professionele DJ boeken voor je examenfuif, babyborrel of huwelijksfuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Groningen werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een super mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de creatieve evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Stadskanaal direct sfeervol en super leuk te maken.


sweet 21 regelen, een circustent

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Stadskanaal een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. huur dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


studentenavond plannen, regel headphones


Groningen huwelijksverjaardag/18 diner inhuren

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram