Stein Silent disco & ontzettend leuke feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Stein

Zoek je een festivaltent, gazebo tent, partytent of stertent in Limburg voor een creatieve evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een geweldige spantent reserveren. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een mooie eye-catcher voor je event. Wil je samen een gala of housewarming organiseren, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je babyborrel, examenfeest, examenfuif of ander super leuk feest? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 199 km (2,4 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in noordoostpolder, leusden, stadskanaal of drimmelen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

In Stein een ontzettend leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Limburg vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een flex tent, crossover tent, parachute overkapping of zeshoekige tent in Stein? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze geweldige opblaasbare tenten of geweldige strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 199 km (2,4 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Stein.
whatsapp contact
Presentatie met stille disco sets

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Limburg weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Limburg. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco koptelefoons verzorgd. Het was een super mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!

Wil je een origineel tuin-/huisfeest organiseren in Stein maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silent disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een ontzettend leuke oplossing voor je strandfeest, 18 diner of sweet 18.

offerte silent disco

sweet 21, super mooie headsets regel
bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

huur in Limburg een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook mooi inzetten op een welkom home fuif, cocktailparty, kroegentocht of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Stein.


welkom home fuif organiseren, huur apparatuur

Meer informatie


carnaval/cocktailparty verzorgen, boek

Verlichting boeken voor je stille disco party

Wil je bij ons de silence disco hoofdtelefoons huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke bedrijfsfeest, reunie of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een originele feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een containeroverkapping uitlichten.


house party organiseren, huur sets

Een house party, maffia thema fuif of sweet 16 organiseren in Stein en zoek je nog wat super mooie evenement-attributen? Wij hebben wat super leuke extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headsets!Een DJ in de buurt boeken voor je glamour & glitter party, reunie of sweet 16

In Stein een ervaren en professionele DJ boeken voor je housewarming, buurtfeest of sweet 18. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Limburg werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een originele meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de mooie feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Stein direct sfeervol en leuk te maken.


examenfuif regelen, een stretchtent

Limburg examenfuif/kroegentocht huren

mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Stein een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super mooie activiteiten inplannen. boek dan silence disco headsets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super mooie kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


sweet 18 organiseren, regel koptelefoons
FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram