Unieke tent voor dierenthema

STRAKKE TENT 
Prachtige overkapping op locatie

Zoek je een mooie overkapping die er sfeervol uitziet dan stellen wij voor om je eens te verdiepen in onze strakke tenten. Deze partytenten zijn vergelijkbaar met stretchtenten maar toch net weer iets anders… zoals je van ons gewend bent.

Bij de strakke tent komen de twee middenpalen door het doek naar buiten. Bovenop deze bamboepalen zit een koker gemonteerd die weer verbonden is met het tentdoek. Bovenop deze koker zit schroefdraad. Hierdoor kunnen er leuke attributen op het hoogste punt van de feesttent gemonteerd worden. 

Denk bijvoorbeeld aan een vlag met de naam van het evenement, foto van het echtpaar of een logo van een sponsor. Maar je kan ook een led lamp, spiegel- of discobal bovenop monteren.

Sfeervolle trouwlocatie fuif-tent

Beige of roze strakke tent op event/feest

Offerte aanvraag

Overkapping voor 150 mensen

Het doek van de strakke tent is 17 x 14 meter, totaal houd je dan 15 x 10m overkapping over. Bij een festival gaan ze vaak uit van maximaal twee personen per vierkante meter. Wij gaan uit van één persoon. Dat betekend dus dat je plek hebt voor 150 (feestende) gasten.

Als oppervlakte hebben we 24 x 21m nodig, deze ruimte hebben we nodig i.v.m. de scheerlijnen en de haringen. 

Lang Breed Hoog
Afmetingen tent 17m 14m 5m 
+ haringen en lijnen 24m 21m
Offerte aanvraag

Foto's evenementen

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke strakke tent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele overkapping.

Stretchtent huren
Strakke overkapping op je feestje
Bamboe thematent
Bamboetent verhuur
Unieke overkapping regelen
Handige tent overkapt
Zonnenscherm op je event
Sfeervolle tent
Roze of beige tent
Stretch-tenten
Feesttent verhuurder
Stoere bamboe feest- en partytent

STRAKKE TENT OP JE EVENT.

Ben je echt op zoek naar een niet-standaard-feesttent voor je evenement? Onze strakke tenten bieden een sfeervolle overkapping met een oppervlakte van 10 x 15 meter. Deze moderne partytent bestaat uit een 100% waterdicht tentdoek die rondom omhoog wordt gehouden door 3 meter hoge bamboepalen. In het midden van de tent staan twee hoge bamboepalen van 5 meter hoogte.

Het lijkt wel op een stretchtent | Ja dat klopt, deze partytent lijkt inderdaad op een stretchtent. Voorheen hebben wij ook stretchtenten verhuurd maar wij hebben nu de stap gemaakt naar de strakke tenten. Dit is ons eigen design en helemaal gebouwd naar onze voorkeuren. Wij hebben bij deze unieke feest tent minder palen, scheerlijnen en haringen nodig. Daarnaast komen de twee middenpalen door het tentdoek naar buiten. Op deze twee middenpalen kan decoratie gemonteerd worden.

FEESD

Geweldige overkapping voor je tuinfeest, festival, dorpsfeest of andere activiteit dat je gaat organiseren. De beige overkapping is sfeervol en de roze is lekker opvallend :) 

Door de bamboepalen rondom heb je al direct een frisse en natuurlijk uitstraling in en rondom deze strak gespannen tent. 

Contact

 Tel. 085-1309142 
Whatsapp. 06-83445578

Locatie Eibergen
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen 

Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA 0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

We new friendsWhatsapp
Sitemap   |  Door heel Nederland   | Algemene voorwaarden | Silent disco vanaf €52 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Alles was goed geregeld en de set kwam ruim op tijd aan.